Systemutvecklare med inriktning teknisk test sökes till ledande bolag!

Systemutvecklare med inriktning teknisk test sökes till ledande bolag!

Vill du jobba självständigt på ett spännande företag som ligger i framkant inom teknikbranschen? Har du tidigare erfarenhet av att testa IT-produkter och vill jobba med att leverera produkter med högsta kvalitet? SDC byter namn till Biometria och söker nu dig som är redo att axla rollen som testare inom området utveckling och IT! Biometria är den nya organisationen för virkesmätning och redovisning av skogens virke, ett framåtsträvande företag där just du får vara med att både påverka och utveckla för framtiden. Är du beredd att tänka utanför ramarna och vill vara en del av ett företag som ligger i teknikbranschens framkant passa på att söka tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Biometria är ett ständigt växande företag och är nu i behov av en testare till verksamheten i Sundsvall. Tjänsten bottnar huvudsakligen i att testa de system som utvecklarna skapar. De applikationer Biometria utvecklar används i IT-tjänster för exempelvis inmätning för virkes-, transport- och biogasaffärer. Biometria arbetar agilt och har fokus på att organisationen ständigt utvecklas och förbättras och där får du som anställd chans att påverka. Lockas du av att jobba som testare på ett företag som tar tillvara på alla medarbetares kompetens? Ett företag som ständigt arbetar med att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet, lättsam stämning och ett bra klimat? Då är Biometria arbetsplatsen för dig!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Biometria. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig ett år framåt, därefter är ambitionen att bli anställd hos Biometria då de ser ett långsiktigt behov.

Arbetsuppgifter

Som testare kommer du att ingå i ett av företagets självstyrande utvecklingsteam där dina arbetsuppgifter är att genomföra noggranna kravanalyser, systemfunktionella tester samt att skapa automatiserade tester. Biometria ligger i framkant när det gäller att utveckla Microsofts koncept Azure. I frontendmiljön får du möjlighet att utvecklas i HTML5, Angular 6, CSS, Typescript och Bootstrap. På backendsidan är det programmen C#, .Net, WebAPI, Azure Service Bus och Azure Service Fabric. Som teknisk testare hjälper och stöttar du systemutvecklare att förutse och uppmärksamma avvikelser från uppställda krav.

Dina arbetsuppgifter är att steg för steg kontrollera och garantera att teamets leveranser är av toppkvalitet. Vidare kvalitetssäkrar och utvärderar du testerna för att ständigt förbättra dem. Som testare skapar du både strategier för testning, designar test, och du administrerar även testverktyg. Vi går mot en allt mer automatiserat samhälle och därför kommer du som testare också skapa nya plattformar för automatisering. Därför är denna roll viktig för organisationens framtida utveckling!

Vi söker dig som
  • Har en högskole - eller universitetsutbildning inom systemvetenskap eller motsvarande likvärdig erfarenhet
  • Har tidigare erfarenhet av systemtest och systemutveckling.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska då båda språken kommer att användas i dagliga arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du arbetat i liknande roller och i agila projekt med fokus på kodning i Microsoft-miljö exempelvis Azure.

Som person är du noggrann, kreativ och jobbar alltid för att säkerställa högsta kvalitét. Att kasta sig in i nya utmanande situationer är inget som skrämmer dig, och du tänker gärna utanför ramarna för att ta dig framåt i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att vara en del av ett team, samtidigt som du inte har några problem med att arbeta på ett självgående sätt.

Övrig information
  • Start: Omgående, Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Sundsvall
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Biometrias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Testare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork