Studentmarknadsförare sökes till Sundsvall

Om jobbet

Vill du lära dig marknadsföring i praktiken och knyta kontakter med näringslivet och andra studenter? Är du utåtriktad och tycker om att träffa människor? Då ska du söka jobbet som studentmarknadsförare till Jusek där din arbetsplats blir Mittuniversitetet i Sundsvall.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Juseks räkning två studentmarknadsförare för arbete på Mittuniversitetet i Sundsvall. Tjänsten omfattar ca 10 timmars arbete i månaden där du själv fördelar tiden över veckorna. Din anställning börjar enligt övernskomelse med förbundet med en betald utbildningshelg i Stockholm den 10-13 augusti.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Juseks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Jusek.

Arbetsuppgifter

Din arbetsplats kommer att vara på universitetet där du arbetar med studenter som målgrupp. Jobbet är flexibelt och du kan enkelt kombinera det med dina egna studier. I rollen som studentmarknadsförare deltar du på de event ni anordnar vilket innebär att du kommer få ett stort kontaktnätverk.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Rekrytera medlemmar genom att medverka på arbetsmarknadsdagar och mässor.
  • Informera och sälja in Jusek genom korta presentationer och monterarbete.
  • Planera och genomföra arbetsplatsevent för att öka studenternas kontakter med arbetslivet.
  • Komma på kampanjer i syfte att öka Juseks exponering.
För att du ska få de bästa förutsättningarna att göra ett bra arbete kommer du att utbildas kontinuerlig inom marknadsföring, retorik och försäljning

Vi söker dig som
  • Studerar juridik, ekonomi, HR, kommunikation eller samhällsvetenskap via Mittuniversitetet.
  • Har minst tre terminer kvar på dina studier.
  • Kan arbeta 10 h/månaden på campus Sundsvall.
  • Du som söker behöver även vara tillgänglig för introduktionsutbildningen i Stockholm den 10-13 augusti.
Vi tror att du som söker har ett fackligt intresse och är en duktig säljare som drivs av få in nya medlemmar till Jusek. Du tycker om att ta egna initiativ och kan förmedla budskap vidare till olika målgrupper. Det är meriterande om du har erfarenhet av ideellt arbete eller försäljning sedan tidigare.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse med betald utbildning i Stockholm i augusti

Omfattning: Deltid, 10 timmar per månad

Placering: Sundsvall, Mittuniversitetet
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Deltid
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsassistent
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Jusek är det ledande akademikerförbundet, ett fackförbund för jurister, ekonomer, systemvetare, personalvetare, kommunikatörer och samhällsvetare. Jusek ansluter studenter, yrkesverksamma, chefer och egenföretagare. Jusek erbjuder sina medlemmar ett omfattande karriärstöd, inkomstförsäkring, lönestatistik, professionell rådgivning och mycket mer. Medlemsförmånerna är anpassade efter den situation som du befinner dig i just nu, vare sig du är student, ny eller etablerad yrkesverksam, chef eller egenföretagare.