Studenter till SOS Alarms Operatörspool

Studenter till SOS Alarms Operatörspool

Drivs du av att hjälpa människor, ge god service och söker ett långsiktigt extrajobb vid sidan av dina studier? Vi söker nu fler operatörer till SOS Alarms avdelning för säkerhet- och jourtjänster! Här får du en ypperlig chans att arbeta problemlösande i en starkt sammanhållande företagskultur som uppmärksammar ambitiösa talanger. Vill du vara en del i arbetet för att göra Sverige tryggare? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Works deltidspool växer hos SOS Alarm och vi söker därför fler studenter på deltid med uppstart i början av juni 2020. Som operatör på SOS Alarm kommer du att ingå i en deltidspool tillsammans med cirka tio andra Academic Work-anställda, vilket skapar en stark teamkänsla där ni tillsammans arbetar mot gemensamma mål.

Du erbjuds

En inledande utbildning som resulterar i att du blir certifierad SOS-operatör, samt löpande stöttning av handledare & kollegor

Ett flexibelt deltidsjobb med schemalagda pass där arbetstiderna är varierande då passen förläggs under hela dygnet och kan variera mellan 5 - 10 timmar beroende på behov

Möjlighet att arbeta mer under lov och semesterperioder

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som SOS-operatör inom säkerhet- och jourtjänster arbetar du med både inkommande och utgående samtal samt larmmottagning. Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat förmedling av driftlarm, fastighetsjour, inbrottslarm, personlarm, brandlarm och kameraövervakning. Kunderna är till exempel kommuner, landsting samt företag.

Dina huvuduppgifter består av att besvara olika typer av anrop inom tre områden:
 • Jour: Du hanterar hastigt uppkomna problem och fel när SOS Alarms kunder felanmäler
 • Service: Du hjälper serviceinstallatörer med administrativa ärenden
 • Automatlarm: Du vidtar åtgärd vid automatiska larm
Vi söker dig som
 • Är studerande på högskola/universitet med minst 2 hela terminer kvar av din utbildning då åtagandet önskas vara långsiktigt, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 %
 • Bor i eller nära Sundsvall och kan ta dig relativt snabbt till jobbet om du behövs vid kortare varsel
 • Har tidigare erfarenhet av service/kundbemötande
 • Talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska
Talar du fler språk är detta meriterande då det ibland inkommer samtal på andra språk än svenska och engelska.

Till denna tjänst söker vi dig som vill leva ut SOS värderingar: professionell & empatisk, ansvarstagande & samverkande. Som person ser vi att du är lyhörd, med ett strukturerat arbetssätt och en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta nära dina kollegor samt olika kunder till SOS Alarms uppdragsgivare. Du drivs av att hjälpa andra människor och räds inte att bemöta dem utefter deras olika behov, och kan lätt anpassa dig efter olika situationer.

Som person är du:
 • Skicklig på att ge kunder god service
 • Lätt att samarbeta med
 • Duktig på att agera problemlösande
Övrig information
 • Start: I början av juni 2020
 • Omfattning: Cirka två pass i veckan med flexibla arbetstider vilket innebär dag-/kväll-/natt-/helgpass.
 • Placering: Sundsvall, Björneborgsgatan 40
 • Introduktion: Du kommer till en början gå en (betald) teoretiskt och praktisk intensivutbildning för att bli en certifierad operatör inom säkerhet och jour. Datumen för utbildningen kommer du att få under processens gång, och deltagande är obligatoriskt. Mellan utbildningsperioderna kommer du även själv få boka in dig på minst 2 pass/vecka tillsammans med en handledare. Vi ser även att du är tillgänglig för en intensivare utbildningsperiod fortsatt under sommaren.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SOS Alarms önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SOS Alarms vision är att skapa ett tryggare Sverige för alla och bidrar till detta genom att vara navet som skapar trygghet och säkerhet. Olyckor, driftstörningar och inbrott kommer sällan föranmälda, men som Sveriges största larmcentral är de ständigt i beredskap.
Med kompetenta medarbetare och effektiva system försäkrar SOS Alarm att ambulans, räddningstjänst, polis, fastighetsjourer och väktare kan göra sitt jobb, och på så sätt stärka den svenska trygghetskedjan.