Studenter sökes till SOS Alarms operatörspool

Studenter sökes till SOS Alarms operatörspool

Drivs du av att hjälpa människor, ge god service och söker ett långsiktigt extrajobb vid sidan av dina studier? Vi söker nu fler operatörer till SOS Alarms avdelning för säkerhet- och jourtjänster!
Här får du en ypperlig chans att arbeta problemlösande i en starkt sammanhållande företagskultur som uppmärksammar ambitiösa talanger och har stora utvecklingsmöjligheter för de med lika stor vilja. Vill du vara del i arbetet för att göra Sverige tryggare? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Works deltidspool växer hos SOS Alarm och vi söker därför fler studenter på deltid med uppstart i början av november 2019. Som SOS-operatör kommer du ingå i en deltidspool tillsammans med cirka tio andra Academic Work-anställda, vilket skapar en stark teamkänsla där ni tillsammans arbetar mot gemensamma mål.

Du erbjuds

Utbildning till certifierad SOS - operatör samt stöttning av handledare & kollegor.

Schemalagda pass med varierande arbetstider som förläggs under hela dygnet och kan variera mellan 5 - 10 timmar beroende på behov.

Möjlighet att arbeta fler pass vid lov och semesterperioder.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som SOS-operatör inom säkerhet- och jourtjänster arbetar du med både inkommande och utgående samtal och larmmottagning. Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat förmedling av driftlarm, fastighetsjour, inbrottslarm, personlarm, brandlarm och kameraövervakning. Kunderna är till exempel kommuner, landsting samt företag.

Dina huvuduppgifter består av att besvara olika typer av anrop inom tre områden:
 • Jour: Du hanterar hastigt uppkomna problem och fel när deras kunder felanmäler.
 • Service: Du hjälper serviceinstallatörer med administrativa ärenden.
 • Automatlarm: Du vidtar åtgärd vid automatiska larm.
Vi söker dig som
 • Är studerande på högskola/universitet med minst 2 terminer kvar av din utbildning då åtagandet önskas vara långsiktigt alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 %.
 • Bor i eller nära Sundsvall och kan ta dig relativt snabbt till jobbet om du behövs vid kortare varsel.
 • Har tidigare erfarenhet av service/kundbemötande.
 • Talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska.
Talar du fler språk är detta meriterande då det ibland inkommer samtal på andra språk än svenska och engelska.

Vi söker dig som vill leva ut SOS värderingar: professionell & empatisk, ansvarstagande & samverkande. Som person ser vi att du är lyhörd, med ett strukturerat arbetssätt och god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta nära dina kollegor samt olika kunder till SOS Alarms uppdragsgivare. Du drivs av att hjälpa andra människor och räds inte att bemöta dem utefter deras olika behov, och kan lätt anpassa dig efter olika situationer.

Som person är du:
 • Serviceinriktad
 • Problemlösande
 • Samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: I början av november
 • Omfattning: Cirka två pass i veckan med flexibla arbetstider vilket innebär dag-/kväll-/natt-/helgpass.
 • Placering: Sundsvall, Björneborgsgatan 40
 • Introduktion: Du kommer till en början gå en (betald) teoretiskt och praktisk intensivutbildning för att bli en certifierad operatör inom säkerhet och jour. Datumen för utbildningen kommer du att få under processens gång, och deltagande är obligatoriskt. Mellan utbildningsperioderna kommer du även själv få boka in dig på minst 2 pass/vecka tillsammans med en handledare. Vi ser även att du är tillgänglig för en intensivare utbildningsperiod fortsatt under vintern, för att sedan kunna täcka för ordinarie personal under julen.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SOS Alarms önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SOS Alarms vision är att skapa ett tryggare Sverige för alla och bidrar till detta genom att vara navet som skapar trygghet och säkerhet. Olyckor, driftstörningar och inbrott kommer sällan föranmälda, men som Sveriges största larmcentral är de ständigt i beredskap.
Med kompetenta medarbetare och effektiva system försäkrar SOS Alarm att ambulans, räddningstjänst, polis, fastighetsjourer och väktare kan göra sitt jobb, och på så sätt stärka den svenska trygghetskedjan.