Senior nätverkskonsult till Tele2

Senior nätverkskonsult till Tele2

Brinner du för IT och teknik? Vill du arbeta i en flexibel och prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla och högt engagemang där din kompetens kommer att göra skillnad? Trivs du i en konsulterande roll? Då är arbetet som senior nätverkskonsult helt rätt för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en senior nätverkskonsult till Tele2. Du kommer att välkomnas till en kompetensmässigt spridd grupp vad avser kompetens inom exempelvis nätverk till säkerhet, där alla arbetar med någon slags konsulting. Teamet du kommer ingå i är Networking Consulting Nord med konsulter från Falun i söder till Luleå i norr. Ditt arbete utförs både på Tele2s kontor och på plats hos kunder och du kommer i huvudsak vara fokuserad på projekt och konsultation inom Networking.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tele 2.

Arbetsuppgifter

Som senior nätverkskonsult arbetar du i en konsultativ roll där du primärt jobbar med säkerhet, routing/switching och trådlöst, kommunikationslösningar främst baserade på Ciscos produkter men även andra uppdrag kan förekomma. Dina dagars innehåll varierar över tid beroende på din tidigare kompetens men också vilka eller vilket projekt du arbetar med. Uppdragen kan exempelvis handla om att bidra med din spetskompetens till att vara hos en kund och bistå med hjälp kring mer generella frågor främst gällande networking.

Tjänsten passar dig som har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter och vill använda din kunskap och styrka till att vara en viktig del framåt för Tele2. Vidare har du ett genuint intresse för teknik och trivs med att ha kundkontakt.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial IT-utbildning eller motsvarande kompetens inhämtade genom praktisk yrkeserfarenhet
  • Har några års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll med nätverksprodukter så som exempelvis installationer, konfigureringar samt drift av kommunikationslösningar
  • Talar och skriver obehindrad svenska och engelska då dessa språk förekommer i kommunikation internt och externt
  • Har B-körkort
Vi ser det som meriterande om du har någon form av Cisco certifiering eller om du har utbildning eller erfarenhet av programmering.

För att trivas i denna roll ser vi att du är en förtroendeingivande och serviceinriktad person som motiveras av att ha nöjda kunder. Du kommer att ha en konsultativ roll där du självständigt driver ditt arbete och dina ansvarsområden framåt. Vidare så ser vi att du är kvalitetsmedveten och noggrann samt att du gillar en varierad vardag som innehåller nya spännande utmaningar.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Sundsvall
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tele2:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tele2 är ett internationellt bolag och idag Sveriges näst största operatör som arbetar med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vidare är Tele2 prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad. Inom företaget finns stora möjligheter till spännande karriärvägar och hos Tele2 ligger din framtid i dina egna händer och du får möjlighet att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.