Resande servicetekniker till Timrå!

Resande servicetekniker till Timrå!

Här är tjänsten för dig som brinner för teknik och vill få möjlighet att jobba med världsledande produkter! Du kommer att få jobba kundnära och besöka pappersmassabruk i hela Sverige där företagets produkter är placerade, och teknisk problemlösning blir en del av din vardag. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Företaget du kommer jobba hos har vuxit sig till att bli en världsaktör inom sitt område och deras teknik används i såväl Sverige som Europa, Nordamerika, Sydamerika och Asien. I Sverige har de fått ett så stort förtroende att 85 procent av den svenska marknaden använder deras teknik.

Du kommer att bli en del av serviceavdelningen med kontoret i Timrå som utgångspunkt och ingå i ett team med fem kollegor där övriga utgår ifrån Ö-vik. Du utgår ifrån kontoret på måndag morgon, men är sedan i regel på resande fot under veckodagarna då du reser över hela Sverige och kommer ofta hem torsdag/fredag. Tjänsten innebär också utlandsresor på sikt, då du kommer att vara borta i några veckor åt gången.

Du erbjuds
 • Ett varierande tekniskt arbete och en kundnära tjänst.
 • En tjänst för dig som gillar att vara på resande fot då du kommer att besöka kunder över hela Sverige, och det kommer bli aktuellt med någon resa utomlands.
Tanken är att du kommer att jobba som konsult för Academic Work under första året och om alla parter är nöjda finns möjligheter att få anställning direkt hos vår kund. Beroende på önskemål finns även möjlighet till direkt rekrytering till vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Du kommer till en början att få arbeta tillsammans med en kollega för att introduceras på ett bra sätt. Tjänsten innebär att du kommer att utföra serviceuppdrag hos de pappersmassabruk där företagets produkter är placerade. Vid dessa serviceuppdrag befinner du dig ute hos kunden och har kontakt med ansvariga på plats.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Felsökning
 • Reparation
 • Förebyggande servicearbete
 • Uppstart av nya maskiner ute på plats hos kunder
Vid felsökning och reparation kommer du hantera produktens alla delar. Detta inkluderar områden som mekanik, elektronik samt dator- och processteknik.

Vi söker dig som
 • Har ett stort intresse för teknik
 • Har kunskap om mekanik, elektronik, process- och datoranvändning
 • Vill jobba på resande fot - då detta är en tjänst där du kommer vara borta måndag-fredag
 • Behärskar god svenska och engelska för att kunna kommunicera med kunderna
 • Har körkort B
Har du jobbat i liknande roll ser vi det som meriterande, detsamma gäller om du har haft en tjänst med mycket resor sedan innan och om du har processkännedom inom massatillverkning.

Bakgrundskontroll kan ske för denna tjänst så det är av vikt att inte ha något i belastningsregistret.

Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper i denna process och söker dig som är:
 • Noggrann
 • Ansvarstagande
 • Serviceinriktad
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommenlse
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Timrå.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet fortlöpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se