Reljers söker en junior Mekanikkonstruktör!

Reljers söker en junior Mekanikkonstruktör!

Har du en färsk examen som högskoleingenjör och letar din nästa utmaning? Vill du tillsammans med Rejlers bredda din tekniska kunskap och bidra till att utveckla, effektivisera och automatisera dagens industrier? Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Rejlers i Sundsvall söker nu en nyexaminerad mekanikingenjör till division Industry. Rejlers består av fem divisioner; Energy, Industry, Infrastructure, Telecom och Buildings. Denna tjänst har placering Sundsvall och du kommer ingå i deras industriteam som idag består av mer erfarna ingenjörer inom automation och mekanik.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Rejlers. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader med goda möjligheter till att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemålet från Rejlers är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Arbetsuppgifter

I rollen som Mekanikkonstuktör hos Rejlers kan du komma att arbeta med olika projekt och uppdrag. En del av projekten innebär att du sitter ute hos kund men såklart har du stöttning i ditt arbete av dina mer seniora kollegor.

Du kommer exempelvis att:
 • Framställa modeller och ritningar i CAD
 • Utföra hållfasthetsberäkningar
 • Ta fram underlag genom förstudier
Hos Rejlers erbjuds du ett varierande arbete där du har möjlighet att arbeta mot kunder i olika branscher. För dig som är intresserad av att utvecklas på sikt finns det även möjligheter att arbeta på andra orter inom företaget. Teamen på Rejlers besitter bred teknisk kompetens och detta ger dig som nyexaminerad en unik möjlighet att lära av dem.

Vi söker dig som
 • Har minst en högeskoleingenjörsexamen inom maskinteknik eller produktutveckling.
 • Har grundläggande kunskaper inom CAD-ritning och med fördel inom SolidWorks eller Inventor.
 • Har B-körkort, då det förekommer resor i tjänsten. Dessa resor är främst dagsresor.
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift, då kommunikationen med kunder och kollegor sker på dessa språk.
Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, alternativt att du skrivit ditt examensarbete mot liknande verksamheter. Vi ser det även som meriterande om du har arbetat inom processindustrin som exempelvis mekaniker eller processoperatör.

För att trivas i rollen bör du som person vara naturligt driven och det är viktigt att du har en god förmåga att skapa ett värde i det du gör så att kundernas behov och förväntningar möts.

Övrig information
 • Start: Oktober
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sundsvall
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemålet från Rejlers är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Rejlers här,
eller kika på denna film för att se mer av vad Rejlers gör.