Rekryteringsassistent sökes till Academic Work i Sundsvall!

Rekryteringsassistent sökes till Academic Work i Sundsvall!

Om du lockas av möjligheten att få utveckla dina kunskaper i kundbemötande, administration och service samtidigt som du skapar ett brett nätverk med insyn i flera branscher är rollen som Staffing & Recruitment Assistant något för dig. Vill du vara med och utvecklas i vår fortsatta framgångssaga? Nu söker vi ytterligare en Staffing & Recruitment Assistant till vårt kontor i Sundsvall. Rollen passar dig som är ansvarfull, problemlösande och utåtriktad samt tycker om att ta mycket eget ansvar.

Information om uppdraget

Att vara Staffing & Recruitment Assistant på Academic Work innebär ett flexibelt extrajobb som under hela studietiden ger dig inkomst, meriterande erfarenheter och en hel massa nya kontakter. I dialog med din närmsta chef få du möjlighet att planera dina arbetstider utifrån dina studier och kontorens behov. Assistenterna är vår framtid och viktigaste rekryteringsgrund, så det finns goda möjligheter att fortsätta växa inom organisationen även efter studietidens slut!

Som Staffing & Recruitment Assistant på Academic Work har du en viktig roll för vår gemensamma målsättning och utveckling. Rollen ger utrymme för egna initiativ och ansvarstagande och ger dig en värdefull inblick i den rådande arbetsmarknaden. Du blir en del av en stark kultur som genomsyras av energi, hög ambition och mycket hjärta.

Arbetsuppgifter

Som Staffing & Recruitment Assistant i Sundsvalls leveransteam har du en viktig roll i att stötta våra konsultchefer och rekryteringskonsulter i deras arbete. I första hand kommer du vara sysselsatt med att:
 • Ansvara för urvalsprocesser och CV-selektering
 • Kontakta kandidater och göra telefonintervjuer
 • Ta referenser via telefon
 • Skapa annonser och affischer för aktuella tjänster
 • Skriva kandidatpresentationer till kunder
 • Hjälpa till med lönehantering och arbetsgivarintyg
På sikt kommer du också hålla i intervjuer och ta ett större ansvar för hela rekryteringsprocesser. Tjänsten som Staffing & Recruitment Assistant ger dig värdefull insikt i olika roller och företag inom många olika branscher. De flesta av våra assistenter får sitt första heltidsjobb hos oss eller hos någon av våra kunder. Så det här kan mycket väl vara första steget i din framtida karriär.

Vi söker dig som
 • Studerar på universitet/högskola och har minst tre terminer kvar på dina studier. Då vi har kunder inom många olika branscher söker vi studenter med olika studieinriktningar, (gärna inom personal, ekonomi eller liknande med intresse för rekryteringsbranschen)
 • Är flytande i svenska och engelska, då arbetsuppgifterna kräver det
Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av:
 • Administrativt arbete
 • Service
 • Kundkontakt
 • Försäljning
Som person är du bekväm med att ha telefonen som arbetsredskap och du är kommunikativt skicklig i både tal och skrift. Vidare är du en person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du kan snabbt anpassa dig efter ändrade förutsättningar och är orädd inför nya situationer och vågar ta action. För att lyckas i rollen är du orädd och trivs i en miljö där du utmanar dig själv, eftersom du kommer att ha eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Slutligen ser vi att du är en person som bidrar med din energi till teamet!

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Övrig information

START: Omgående

UPPSKATTAD ARBETSTID: CA 16 timmar per vecka, fördelat på hel-eller halvdagar

ARBETSTIDER: Dagtid mellan 08:00-17:00 anpassat efter ditt schema

PLACERING: Sundsvall

LÖN: Timlön enligt avtal

KONTAKT: Johan Lilieqvist, Talent Acquisition Manager

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionnorrland@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!