Projektledare till Talangprogram på Valmet!

Projektledare till Talangprogram på Valmet!

Som nyexaminerad ingenjör kommer här den perfekta instegsporten i karriären hos Valmet! Här får du vara med och utveckla de bästa tekniska lösningarna inom massa-, pappers- och energiindustrin medan du själv växer och utmanas i din roll som ingenjör. För dig med rätt driv och vilja har du möjligheten att ta klivet in i arbetslivet hos en global aktör och utvecklas tillsammans med Valmet.

Information om uppdraget

Academic Work söker en ingenjör till avdelningen för Projekt och Projektledning till Valmets talangprogram som startar hösten 2019. Programmet är på heltid och ger dig en unik start på din karriär tack vare stort fokus på både introduktion och utbildningar från såväl Academic Work som Valmet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Valmet. Talangprogrammet löper under ett års tid och efter det är intentionen att du fortsätter din karriär på Valmet.

Du erbjuds

Utöver en varierad roll och arbetsvardag erbjuder talangprogram dig även följande delar;
 • Skräddarsydd utvecklingsplan
 • Lärarledd kompetensutveckling
 • Möjlighet att lära känna verksamheten tillsammans med övriga deltagare på talangprogrammet
 • Coachande samtal med din konsultchef
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Om Projekt och Projektledning

Allt arbete utförs i projektform hos Valmet och därför finns det en naturlig anledning till att ha en avdelning som koordinerar och samverkar. När projektet övergår från ett säljprojekt till ett leveransprojekt så involveras denna avdelning. Projektledarens roll är att ha en holistisk bild över projektens framfart och hela tiden verka för att parterna på de interna avdelningarna arbetar för att projektet ska kunna levereras i tid.

Exempel på arbetsuppgifter är:

Koordinera avdelningarna internt hos Valmet

Följa upp det ekonomiska resultatet i projekten

Arbeta proaktivt och flexibelt gentemot kollegor och kund för att projektet ska hålla tidsplan.

När du börjar på avdelningen så börjar du som projektingenjör och biträder de personer som arbetar som projektledare idag. Detta ger dig möjligheten att förstå struktur och arbetssätt innan du självständigt tar dig an projekt. Vanligtvis så arbetar projektledarna med cirka 10 projekt samtidigt när de är varma i rollen.

Vi söker dig som

Har en högskoleingenjörs- eller civilingenjörsexamen med en teknisk inriktning som exempelvis industriell ekonomi, maskinteknik, teknisk design eller dylikt.

Kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska i tal och skrift då detta krävs i kontakten med kollegor och kunder.

Som person är du
 • Ansvarstagande
 • Samarbetsvillig
 • Resultatinriktad
Övrig information
 • Start: 2/9 2019
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sundsvall
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Valmet möts fantastiska talanger med varierande bakgrund. Deras arbete med att föra sina kunders verksamhet framåt kräver kreativitet, tekniska innovationer, kunskap om service och, viktigast av allt, teamarbete. Varje dag delar Valmets team över hela världen känslan av att åstadkomma något fantastiskt - känslan av när allt fungerar tillsammans.

Se mer om hur det kan vara att arbeta på Valmet här!