Projektingenjör till infrastrukturentreprenör

Projektingenjör till infrastrukturentreprenör

Är du nyutexaminerad civilekonom eller civilingenjör med stort intresse för infrastruktur? Letar du efter möjligheten att börja din framgångsrika karriär på ett spännande bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Academic Work söker för kunds räkning en projektingenjör som ska arbeta nära platschefen och är med i hela kedjan från kalkyl, planering, genomförande till uppföljning. Låter det intressant? Sök jobbet redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en projektingenjör. Bolaget är en infrastrukturentreprenör och har nu behov av att stärka sitt team på projektkontoret i Sundsvall.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Academic Work. Uppdraget kommer vara på heltid och sträcka sig under sex månader, efter denna tid är intuitionen att du ska erbjudas en anställning hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att stötta platschefen och arbeta enligt instruktioner från de mer erfarna konsulterna. Därmed är arbetet väldigt varierande och du får lära dig mycket. Arbetsuppgifterna består bland annat av att du bistår projekten med upprättande av projektplaner, kontrollprogram, planeringsunderlag, ekonomiskt arbete, avstämning och prognosarbete. Du arbetar även nära andra projektingenjörer och projektadministratörer samt arbetsledare på respektive etablering.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med leverantörsfakturor och fakturering
 • Delta i kund- och leverantörsmöten.
 • Kontinuerlig uppföljning av projekten.
Tjänsten passar dig som har ambition att utveckla ditt ledarskap på sikt och som vill få en bra start i din karriär!

Vi söker dig som
 • Är utbildad civilingenjör, civilekonom eller innehar motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift då det krävs i kontakt med kollegor, konsulter och kunder
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du har läst entreprenadjuridik eller har erfarenhet av likvärdig tjänst alternativt projekt inom järnväg.

Som person är du driven och självständig. Du har en förmåga att upprätta relationer på ett affärsmässigt sätt och är samtidigt på ett prestigelöst sätt inte rädd att säga vad du tycker. Du har en god förmåga att själv ta initiativ och att driva ditt eget arbete framåt. Det krävs också att du har en utarbetad struktur och ordning i ditt sätt att arbeta då det händer mycket olika saker samtidigt. Vi ser också att du är en person som är social och tycker om att samarbeta med andra och andra med dig.

Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sundsvall
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork