Projektingenjör med inriktning ekonomi till spännande projekt i Sundsvall

Projektingenjör med inriktning ekonomi till spännande projekt i Sundsvall

Har du en utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av att arbeta i projekt? Skulle du även beskriva dig själv som en person med stark samarbetsförmåga, som vågar arbeta självgående och ta egna initiativ? Då är det dig vi söker som projektingenjör till vår kund Nektab! Sök omgående, då vi arbetar med löpande urval i denna rekryteringsprocess.

Information om uppdraget

Academic Work söker en projektingenjör med inriktning ekonomi till vår kund Nektab. Uppdraget omfattar att vara projektingenjör med fokus på ekonomi för investeringsprojekt inom Svenska kraftnäts investeringsprogram, främst fokuserat på stationsprojekt men även ledningsprojekt kan förekomma.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nektab. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt påbörjas med en visstidsanställning på 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet då detta är en långsiktig satsning.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör kommer du att vara ansvarig för delområden delegerat av projektledaren. Du leder, styr och följer upp projektarbetet inom sitt ansvarsområde samt rapporterar till projektledare. Du kommer självständigt vara ansvarig för dina arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att
 • Ansvara för ekonomisk uppföljning och rapportering som stöd till projektledaren enligt gällande rutiner.
 • Stödja projektledaren med rapportering och uppföljning av ekonomiska frågor samt agera kontaktpunkt gentemot Svenska Kraftnäts projektcontrollers.
 • Stödja projektledaren med andra administrativa uppgifter inom ramen för projekt-arbetet, såsom exempelvis; dokumentationshantering, granskning, planering, rapportering etc.
Vi söker dig som
 • Du skall ha en avslutad högskoleutbildning inom ekonomi, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Du skall ha dokumenterade kunskaper i och erfarenhet inom projektarbete/-metodik.
 • Du skall vara flytande i svenska i både tal och skrift.
Det är meriterande om du
 • Har dokumenterad erfarenhet av ekonomiuppföljning i projektverksamhet.
 • Har dokumenterad erfarenhet av projektarbete inom infra-struktur/samhällsbyggnad, industri/anläggning eller motsvarande.
 • Har gått utbildning i projektledning (IPMA, PPS, PMI eller liknande).
Som person..
 • Strukturerad och noggrann
 • God samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i grupp
 • Flexibel och anpassningsbar
 • Ödmjuk och kommuniaktiv
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att krävas för det här uppdraget med anledning av att du som konsult kommer att få ta del av/hantera hemliga uppgifter.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, senast juni
 • Omfattning: Heltid, minst 6 månader med stora möjligheter till förlängning
 • Lön: Individuell timbaserad månadslön
 • Placering: Sundsvall
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nektabs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se