Projektadministratör sökes till infrastrukturentreprenör!

Projektadministratör sökes till infrastrukturentreprenör!

Är du en person med en känsla för siffror som brinner för administration? Lockas du av möjligheten att få jobba med frihet under ansvar? En av Sundsvalls infrastrukturentreprenader söker nu sin nya projektadministratör - och vi letar efter dig som på ett strukturerat sätt är redo att ta dig an en självgående roll! Rollen är värdefull i bolaget och innefattar huvudsakligen att stötta upp platschefen i de administrativa arbetsuppgifterna. Vi arbetar med löpande urval - så ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en projektadministratör! Det aktuella bolaget är en infrastrukturentreprenör och nu har behov av att stärka sitt team på projektkontoret i Sundsvall.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Academic Work. Uppdraget kommer vara på heltid och sträcka sig under sex månader, efter denna tid är intuitionen att du ska erbjudas en anställning hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör har du en viktig roll där du kommer att vara spindeln i nätet. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att stötta upp platschefen i projekt vad avser de administrativa arbetsuppgifterna. Uppgifterna är relaterade till ekonomi och personalinriktad administration samt att du kommer stödja personalen ute i fält med exempelvis tidrapportering.

I rollen som projektadministratör kommer du bland annat att:
 • Hantera ärenden och dokument på uppdrag av platschefen
 • Följa upp projektens ekonomi
 • Hantera fakturor
 • Stötta i frågor gällande exempelvis kollektivavtals- och lönefrågor
 • Skapa och följa upp tidsplaner
 • Administrera schemaläggning
 • Sköta och följa egenkontroller
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en administrativ roll och som vill lära dig mer inom området. Vidare trivs du med att skapa relationer då tjänsten bygger mycket på att samarbeta och arbeta serviceinriktat mot bland annat löneavdelning, HR, personal, projektingenjörer och platschef. Du kommer även ha ett nära samarbete med befintlig projektadministratör på plats i Sundsvall. Utöver det har du kollegor i samma roll på andra kontor i Sverige som du enkelt kommer att kunna bolla idéer och dela kunskap med.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Tidigare har arbetat i en administrativ roll under minst 1 års tid. Vänligen notera detta tydligt i din ansökan
 • Uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska då det krävs i dialog med interna parter
 • Har B-körkort
 • Har goda datorkunskaper och sedan tidigare är bekant med Office-paketet
Det är meriterande om du tidigare arbetat med personal -eller ekonomisk administration. Vi ser det även som meriterande om du har tidigare erfarenhet från ett infrastrukturbolag.

För att axla denna roll på bästa sätt, där du kommer att vara spindeln i nätet, bör du på ett ansvarsfullt sätt kunna strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du har en känsla för siffror och administration, och att ha många bollar i luften är något som snarare sporrar än stressar dig. Vidare ser vi att du är social och att du själv ser stort värde i att ha bra samarbeten med andra runt omkring dig på arbetsplatsen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Sundsvall
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)