Student? Operatörer sökes till SOS Alarm!

Student? Operatörer sökes till SOS Alarm!

Drivs du av att hjälpa människor, ge god service och söker ett långsiktigt deltidsjobb? Vill du jobba extra mycket under sommaren? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker nu fler operatörer till SOS Alarms avdelning för säkerhet- och jourtjänster! Här får du en ypperlig chans att arbeta problemlösande i en starkt sammanhållande företagskultur som uppmärksammar ambitiösa talanger! Vill du vara del i arbetet för att göra Sverige tryggare? Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för SOS Alarms räkning deltidspersonal. Hos SOS Alarm kommer du arbeta som SOS operatör och ingå i en deltidspool tillsammans med andra Academic Work anställda. Att arbeta i vår deltidspool innebär en stark gemenskap och teamkänsla, där du tillsammans arbetar mot gemensamma mål. SOS Alarm jobbar för ett tryggare Sverige för alla och genom att kunna bemanna mer flexibla tider och finnas tillgänglig när klienter behöver dem som mest är denna tjänst mycket värdefull för SOS Alarm.

Din anställning kommer att löpa terminsvis med varierande arbetstider. Du kommer själv att få boka in dig på schemalagda pass kombinerat med arbetspassförfrågningar med kortare varsel. Passen kan förläggas under hela dygnet och variera mellan 5 till 10 timmar beroende på behov, och det finns även möjlighet till fler pass vid lov och sommarperioder.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SOS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SOS Alarm.

Arbetsuppgifter

Som SOS-operatör inom säkerhet- och jourtjänster arbetar du med både inkommande och utgående samtal och larmmottagning. Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat förmedling av driftlarm, fastighetsjour, inbrottslarm, personlarm, brandlarm och kameraövervakning. Kunderna är till exempel kommuner, landsting samt företag.

Dina huvuduppgifter består av att besvara olika typer av anrop inom tre områden:

Jour: Du hanterar hastigt uppkomna problem och fel när deras kunder felanmäler.

Service: Du hjälper serviceinstallatörer med administrativa ärenden.

Automatlarm: Du vidtar åtgärd vid automatiska larm.

Vi söker dig som
  • Är studerande på högskola/universitet med minst fyra terminer kvar av din utbildning då åtagandet önskas vara långsiktigt. Alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%.
  • Talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska då det kommer att krävas i kontakt i samtal.
Vi ser som extra positivt om du har tidigare erfarenhet av service/kundbemötande.

Vi söker dig som vill leva ut SOS värderingar: professionell & empatisk, ansvarstagande & samverkande. Som person ser vi att du är lyhörd, med ett strukturerat arbetssätt och besitter god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta nära dina kollegor samt olika kunder till SOS Alarms uppdragsgivare. Du drivs av att hjälpa andra människor och räds inte att bemöta dem utefter deras olika behov, och kan lätt anpassa dig efter olika situationer.

Övrig information
  • Start: Maj
  • Placering: Sundsvall, Björneborgsgatan 40
  • Omfattning: Flexibla arbetstider vilket innebär dag-/kväll-/natt-/helgpass.
  • Introduktion: Du kommer till en början gå en (betald) teoretiskt och praktisk intensivutbildning för att bli en certifierad operatör inom säkerhet och jour. Datumen för utbildningen kommer du att få under processens gång, och deltagande är obligatoriskt. Mellan utbildningsperioderna kommer du även själv få boka in dig på minst 2 pass/vecka tillsammans med en handledare.
Vi ser även att du är tillgänglig för en intensivare utbildningsperiod fortsatt under våren, för att sedan kunna täcka för ordinarie personal under sommaren.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)