Nyutexaminerad systemutvecklare till SDC!

Nyutexaminerad systemutvecklare till SDC!

Har du en datateknisk utbildning med inriktning mot Visual C# eller några års erfarenhet av systemutveckling? Då är det dig vi söker! Här erbjuds du möjligheten att få arbeta på ett företag med hög trivselfaktor samt med spännande projekt inom systemutveckling. Vi söker nu dig som har ett stort intresse för programmering/systemutveckling, är lösningsfokuserad med bra teamkänsla. Läs mer om tjänsten och sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för SDC räkning en Systemutvecklare. SDC expanderar och behöver nu fylla på sitt team av duktiga utvecklare. I tjänsten som systemutvecklare får du möjligheten att utvecklas i din roll som systemutvecklare och genom ett nära samarbete med kollegorna ständigt utmanas i spännande projekt.

SDC erbjuder ett varmt och öppet klimat där kulturen präglas av kommunikation och högt i tak. De anordnar ofta personalaktiviteter såsom att gå på hockeymatcher och andra fritidsaktiviteter för att bygga stabila team.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos SDC kommer du att utveckla funktionalitet inom frontend med tekniker som CSS, Angular2, Typescript och HTML5. Inom backend används C#, Azure och Entity framework. På sikt kommer du sannolikt att arbeta med båda områdena.
Det du kommer att utveckla används i företagets IT-tjänster för exempelvis inmätning för virkes-, transport- och biobränsleaffärer.

Detta är ett unikt tillfälle att utvecklas med hjälp av kompetenta och erfarna kollegor. För att komma in i rollen som systemutvecklare på SDC på bästa möjligt sätt kommer du få en ingående introduktion där du arbetar nära andra utvecklare. SDC tillhandahåller även interna vidareutbildningar när du arbetat en period. Teamet du kommer att arbeta i består av 5-9 hängivna medarbetare som arbetar enligt agila utvecklingsmetoder.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial datateknisk utbildning med inriktning mot systemutveckling, alternativt att du har 1-3 års erfarenhet av systemutveckling med C#, Angular2 eller senare och CSS.
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift, då detta är företagets koncernspråk
Det är meriterande om du...

* Har ytterligare kunskaper i andra programmeringsspråk, vänligen notera detta tydligt i ditt CV

Som person har du förmåga att arbeta med andra människor då du dagligen kommer att samarbeta med dina kollegor på arbetsplatsen. Rollen innebär ett stort ansvar varvid vi ser att du har en förmåga att axla det du tar dig an och ser till att det blir slutfört. Vidare ser vi gärna att du är en kreativ person som kommer med idéer och förslag på förbättringar och nya funktioner.

Övrig information
  • Start: Omgående enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, 8-17
  • Placering: Centralt, Sundsvall
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SDC önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SDC är ett företag med många olika yrkesroller. På företaget finns medarbetare inom ekonomi och administration, systemutveckling, projektledning, marknad och försäljning, kundtjänst samt experter inom logistik och redovisning. De har ca 130 anställda, varav 32 % kvinnor och 68 % män. Hos vår kund är trivselfaktorn hög och för många anställda är det en arbetsplats genom hela livet. Här finns goda utvecklingsmöjligheter!