Nätverkskonsult sökes till Cygate i Sundsvall!

Nätverkskonsult sökes till Cygate i Sundsvall!

Har du en bakgrund inom nätverksteknik och söker chansen att utvecklas i ett bolag som belönar ambition? Trivs du med kundbemötande, är social och drivs av att sätta upp dina egna mål? Cygate söker nu ytterligare en Nätverkskonsult till sitt team i Sundsvall. Är du redo att växa tillsammans med dem? Sök då tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker på uppdrag av Cygate en Nätverkskonsult till sitt kontor i Sundsvall.

Cygate är sedan 2006 en del av Telia, och tack vare sina certifierade medarbetare, sin djupa tekniska kunskap inom säker IT-infrastruktur och utbud av skräddarsydda tjänster inom den senaste teknologin kan de erbjuda sina kunder den bredd och kompetens som krävs för att skapa de bästa möjliga lösningarna. Deras verksamhet präglas av prestigelöshet, kvalitetssäkring och utveckling i både produkter, tjänster och anställda. Med 750 medarbetare på över 20 kontor i hela Sverige och över 40 års branscherfarenhet är Cygate en flexibel och stark partner till sina kunder. Nu söker de en till kollega till deras team som idag består av 12 personer i form av arkitekter, specialister och projektledare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Cygate.

Arbetsuppgifter

Som nätverkskonsult på Cygate kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att vidareutveckla kundens IT-säkerhetslösningar, exempelvis klient, server och nätverk.
Arbetet kommer vara väldigt varierande och innefatta löpande underhåll, felavhjälpning och användarsupport främst på plats hos Cygates kunder.

Du kommer inledningsvis att arbeta med lättare förvaltnings- och installationsuppdrag parallellt med den praktiska introduktionen. I dina arbetsuppgifter kommer även ett tydligt utstakat internt utbildningsprogram att påbörjas med kompetensutveckling och certifiering som målsättning för att ge dig bästa förutsättningarna att vidareutvecklas inom Cygate.

Vi söker dig som
  • Har utbildning inom systemvetenskap eller nätverksteknik, alternativt tidigare praktisk branscherfarenhet som väger upp för utbildning. Vänligen notera detta tydligt i din ansökan.
  • Har tidigare arbetat med trådlöst nätverk server-, klientlösningar och federering på Microsofts produkter (Azure, O365 och ADFS)
  • Innehar B-körkort
  • Kommunicerar obehindrat på Svenska och Engelska i tal och skrift.
Vi ser det som meriterande om du har arbetat med förvaltning av Windowsmiljöer och är väl bekant med VMware. Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av ITIL, servicedesk, lagringssystem, nätverk, Office 365, Checkpoint eller Juniper.

Som person ser vi att du är social och kommunikativ med såväl kunder som kollegor. Med en prestigelös inställning och ett stort intresse för teknik drivs du av chanser till kreativ problemlösning i de uppgifter du tar dig an. Du är vidare noggrann och strukturerad i ditt angreppsätt och lämnar inget åt slumpen.

Övrig information
  • Start: Omgående enligt överenskommelse med vår kund
  • Omfattning: Heltid, kontorstider 817
  • Placering: Sundsvall
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och det är Cygates önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic Work] sun01@academicwork.se .
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För mer information om Cygate, vänligen besök cygate.se