Mjukvaruutvecklare sökes till navAero Avionics i Sundsvall

Mjukvaruutvecklare sökes till navAero Avionics i Sundsvall

Har du ett stort intresse för teknik och programmering? Är du riktigt vass på mjukvara och motiveras av att lösa problem?
Nu söker det globalt ledande bolaget navAero Avionics ytterligare en medarbetare till sitt utvecklingsteam i Sundsvall. Vill du vara med och forma flygindustrins framtid?
Sök tjänsten som mjukvaruutvecklare idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu på uppdrag av navAero Avionics en mjukvaruutvecklare med kundsupport. navAero utvecklar och tillverkar s.k. EFB-lösningar vilket står för Electronic Flight Bag - för kommersiellt flyg, vilket är ett datorstöd för besättningen ombord. navAero har egendesignade EFB lösningar bestående av elektronik-, mekanik- och mjukvarukomponenter, vilka installeras i cockpits hos flygbolag världen över.
Nu söker navAero ytterligare medarbetare till det familjära utvecklingsteamet i Sundsvall, som vill vara en del av framgången i takt med att bolaget växer.

navAero ägs av Global Eagle som har sitt huvudkontor i Los Angeles. Global Eagle är flygindustrins ledande bolag inom sitt område som innefattar trådlös nätverksanslutning och multimediaunderhållning för passagerarna.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos navAero.

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare kommer du att ha arbetsuppgifter med stor variation. Du kommer att vara en viktig del av verksamhetens kärna genom att utveckla och underhålla applikationer mot deras inbyggda system.

Du kommer exempelvis att:
 • Utveckla mjukvara, applikationer och firmware i C/C++. Du kommer att arbeta med hela processen från specifikation, analys, design, implementation, test samt konstruktions- och användardokumentation
 • Arbeta i supportärenden för existerande produkter, bevaka standarder och lösa integrationsproblem hos navAeros kunder
 • Använda dig utav plattformarna Linux, Windows, Microchip PIC och Atmel AVR
Vi söker dig som
 • Har avslutade Högskolestudier inom datateknik eller motsvarande
 • Innehar tidigare erfarenhet av att arbeta med programmering och inbydga system, med mycket goda kunskaper inom C/C++ kodning samt systemprogrammering i Linux
 • Har allmän förståelse och intresse för elektronik
 • Kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift
I den här rekryteringen ser vi det även som mycket positivt om du har:
 • Tidigare erfarenhet av hårdvarunära programmering, Yocto och Git versionshantering, andra programmeringsspråk samt nätverkskunskaper, vänligen notera detta tydligt i ditt CV
 • Kännedom om avionikstandarder samt avionikbranchen
Som person är du självgående och välorganiserad och arbetar gärna tillsammans med dina kollegor i utvecklingsteamet. Vidare så ser vi att du har ett stort tekniskt intresse med ett öga för problemlösning

Övrig information
 • Start: Omgående - december 2018
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sundsvall
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och det är navAeros önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic Work] (sun01@academicwork.se).
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

navAero Avionics
grundades 2003 och har sedan dess varit världsledande i utvecklandet av EFB teknologi. navAero ägs idag av Global Eagle Entertainment Inc. som är en amerikansk koncern aktiv inom flygbranchen. navAero har sitt kontor i Sundsvall med ett 20-tal anställda som hanterar utveckling, produktion och kundprojekt.