Meriterande deltidsjobb som Technical Sales Assistant till globalt bolag!

Meriterande deltidsjobb som Technical Sales Assistant till globalt bolag!

Är du en tekniskt intresserad student och vill få in foten i ett globalt bolag? Vi söker nu två Technical Sales Assistant på deltid till Sund Birsta! Arbetet innebär att vara säljorganisationens interna stöd vad avser administrativa delar. Men det är ditt eget driv som framöver sätter ribban för din fortsatta framgång på företaget! Låter detta som något för dig? Vi arbetar med löpande urval, så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Sund Birsta är en ledande aktör inom stålindustrin och levererar allt ifrån enstaka maskiner till hela anläggningar för valsverk och trådverks sluthantering i hela världen. De har sin verksamhet i Sverige med tillhörande dotterbolag i både USA och Kina. I sin tur ägs Sund Birsta av Danieli koncernen som har sitt säte i Italien. Nu expanderar Sund Birsta ytterligare och vi söker därför två offertingenjörer på deltid till avdelningen eftermarknad. Avdelningen är inriktad på försäljning av reservdelar och består av säljare ute på fält där ditt uppdrag är att stötta säljarna i de administrativa arbetsuppgifterna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sund Birsta. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till du avslutat dina studier. Det finns goda möjligheter att efter studierna erbjudas en anställning hos Sund Birsta.

Arbetsuppgifter

Som Technical Sales Assistant agerar du som ett internt stöd till säljarna ute i fält. Det innebär huvudsakligen administrativa arbetsuppgifter där du exempelvis tar emot prisförfrågan från kunder, räknar på priser och gör kalkyler samt skapar offerter. I detta arbete jobbar du väldigt nära tekniker och inköpsavdelning för att kunna driva ditt arbete framåt. Utöver dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer du även att arbeta med att uppdatera kostnadsmallar samt registervård.

Tjänsten passar dig vill arbeta deltid cirka 2-3 dagar i veckan på sidan av studierna och som vill visa framfötterna på ett globalt bolag där möjligheter till fast anställning finns efter studierna. Du ser även dig själv på ett bolag med hela världen som marknadsområde, där du får erfarenhet av att arbeta i kontakt med stora internationella kunder. I förlängningen finns även utvecklingsmöjligheter i form av att bredda dina arbetsuppgifter under studietiden. Vid en eventuell tillsvidareanställning efter studierna erbjuder Sund Birsta utbildningar och möjligheter att klättra inom organisationen.

Vi söker dig som
  • Är studerande på högskola/universitet där vi ser som meriterande om du läser teknisk eller ekonomisk inriktning
  • Har någon form av tidigare arbetslivserfarenhet
  • Kommunicerar obehindrat på Svenska och Engelska i tal och skrift då det kommer att krävas i kontakt med kunder
  • Har goda datorkunskaper
Det är meriterande om du har kunskaper i tyska, italienska, franska eller spanska då många av Sund Birsta:s kunder talar dessa språk.

Som person har du en vilja att driva ditt arbete framåt. För dig är det naturligt att söka reda på svar och du trivs med att arbeta självgående. Vidare räds du inte över att prata med olika människor, du tar ansvar för det du tar dig an och gör det med hög servicekänsla.

Övrig information
  • Start: Januari
  • Omfattning: ca. 2 dagar i veckan
  • Placering: Sundsvall
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sund Birsta:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork