Maskinkonstruktör till byggprojekt på Sweco!

Maskinkonstruktör till byggprojekt på Sweco!

Ett av de större projekten i Västerbottens län kommer snart att påbörjas. Sweco kommer vara med och bygga ut pappersbruket i Obbola. Syftet är att genomföra en produktionsökning ifrån dagens 450 000 ton kraftliner per år till 850 000 ton kraftliner per år, kommer du vara med?

Information om uppdraget

Det känns både fantastiskt och stort, jag har följt listan genom åren och ibland förstås tänkt på hur det skulle vara att hamna i toppen. Jag är en tävlingsmänniska! Men jag ser det framför allt som en utmärkelse för Sweco, för det vi står för som företag. Att vi är ett modernt och jämställt företag och det faktum att vi sysslar med att planera framtidens städer och samhälle. Det är ett väldigt stort ansvar.

Så svarade Swecos VD Åsa Bergman på frågan om hur det var att bli utnämnd till Näringslivets mäktigaste affärskvinna. Denna beskrivning återspeglar även klimatet på kontoret i Sundsvall som präglas av en stark lagkänsla där alla hjälps åt och har roligt ihop.

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och industri samt tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang.

Academic Work söker för Swecos räkning en byggkonstruktör med placering Sundsvall. Uppdraget är ett konsultuppdrag på 6 månader där du anställs av Academic Work. Intentionen på sikt är att du ska bli anställd av Sweco.

Arbetsuppgifter

Som byggkonstruktör kommer du arbeta i projektform med CAD-ritning, ditt första projekt kommer vara Kraftlinermaskinen i Obbola.

Hos Sweco kommer du arbeta nära din mentor och de mer seniora kollegorna för att få alla förutsättningar för att komma in i rollen på ett bra sätt. Dina kollegor i Sundsvall spetskompetens inom prefabricerade betong- och stålkonstruktioner, 3D-modellering och BIM.

Vi söker dig som
  • Har en examen inom byggnadskonstruktion eller maskinteknik.
  • Har genom studier tillgodosett dig med kunskap inom CAD-verktygen Revit och Impact.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift, då detta krävs i kommunikation med kunder och kollegor.
Det är meriterande om du har ett par års erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du:
  • Ansvarstagande
  • Samarbetsvillig
  • Noggrann
Övrig information:
  • Start: Omgående, enligt ÖK.
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Sundsvall
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Här kan du se mer om hur det är att vara konsult hos Sweco!