Junior Projektledare till E.ON Energidistribution i Sundsvall!

Junior Projektledare till E.ON Energidistribution i Sundsvall!

Vill du vara med och driva utvecklingen mot framtidens elnät? Har du ett intresse för branschen och ambitioner att vidareutvecklas i en dynamisk miljö med mycket ledarskapsansvar, där du får följa projekt från början till slut? E.ON Energidistribution söker nu deras nästa projektledare till Sundsvall! Är du redo för nya utmaningar och vill ta en chans att växa in i en roll som Projektledare? Sök då tjänsten redan idag, vi behandlar urvalet löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu på uppdrag av E.ON Energidistribution en Junior projektledare till avdelning regionnät i Sundsvall. Inom E.ON finns goda utvecklingsmöjligheter där din individuella prestation och kompetens sätter gränserna. Exempelvis finns möjligheten att utvecklas till Projektledare för större anläggningsprojekt eller kundanslutningsprojekt bara du har viljan. Passa på att söka denna möjlighet och utvecklas i rollen tillsammasn med E.ON.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E.ON. Uppdraget kommer att vara på heltid. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior projektledare kommer du att vara ansvarig för att driva entreprenadprojekt från investeringsbeslut till färdig anläggning. Arbetet är av varierande karaktär där du varvar byggmöten ute i fält med mer administrativt kontorsarbete i form av bl.a. ekonomiska uppföljningar. Projekten är antingen kopplade till interna reinvesteringsprojekt eller till kundprojekt, till exempel nya vindkraftanläggningar. Projekten är relaterade till transformatorstationer samt i enstaka fall regionledningar. För att säkerställa att du kommer in i rollen på bästa möjliga sätt, kommer du till en början arbeta nära kollegorna på E.on för att succesivt komma in i rollen och slutligen arbeta mer självständigt.

I arbetet som projektledare kommer du till exempel att:
 • Vara delaktig i upphandlingar av entreprenader tillsammans med inköp
 • Arbeta med ekonomisk uppföljning av projekten
 • Arbeta med kontroll och styrning av entreprenaden
 • Arbeta med rådgivning i kund-, avtal- och tillståndsfrågor
 • Aktivt bidra till utvecklingen av verksamheten
Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för förhandlingar där du på ett affärsmässigt sätt förhåller dig till såväl kunder, markägare, myndigheter och entreprenörer. För dig med ambition och drivkraft för att vidareutveckla dig själv ges goda möjligheter till professionell utveckling inom E.ON.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad civil- eller högskoleutbildning inom teknik exempelvis inom elkraft eller energi, alternativt har du tidigare förvärvad erfarenhet inom projektledning av elkraft & elnät som väger upp för en utbildning
 • Har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, eftersom majoriteten av kommunikationen sker på svenska
 • Goda kunskaper i det engelska språket
 • Innehar Körkort B
Det är meriterande om du:
 • Har anläggningskunskap kring elnätets utformning samt god branscherfarenhet inom området förvärvad genom tidigare arbete eller praktik
 • Har tidigare erfarenhet av entreprenadjuridik och har en god förhandlingsvana
 • Har tidigare erfarenhet från projektledning samt koordinering
Som person är det av vikt att du är social och relationsskapande då rollen hos E.ON ger dig stora kontaktytor med bl.a. kunder, markägare, myndigheter och entreprenörer. En god samarbetsförmåga samt en fallenhet för att vidareförmedla kunskap och information till andra är betydelsefullt. Vi ser även att du som söker har en god förståelse för helhetsresultat, långsiktighet och kundnöjdhet då det är mycket viktigt för E.ONs verksamhet. Vi förväntar oss därför att du arbetar strukturerat och affärsmässigt med en kvalitetsmedvetenhet där säkerheten alltid kommer i första hand.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Sundsvall

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E.ON är ett företag som producerar och levererar energi till den nordiska marknaden i form av el, gas, värme, kyla och avfallsbehandling samt energirelaterade tjänster till cirka en miljon kunder. E.ON är ett privatägt internationellt energiföretag som arbetar för att ta fram tekniska lösningar och innovationer för den nya energivärlden. E.ON har tre stora affärsområden vilka är smarta nät, förnyelsebar energi och kundlösningar. Totalt jobbar ungefär 40.000 person på E.ON varav drygt 2000 befinner sig i Sverige.