Junior Järnvägsprojektör till Sweco!

Junior Järnvägsprojektör till Sweco!

Är du nyutexaminerad högskoleingenjör med inriktning mot infrastruktur, bygg eller järnväg och intresserad av att arbeta på ett stort internationellt företag som Sweco? Nu kommer en möjlighet för dig att växa in i rollen som järnvägsprojektör i Sundsvall och tillsammans med erfarna kollegor få rätt förutsättningar att lyckas i din nya roll.
Hos Sweco får du möjlighet att arbeta i ett sammansvetsat team med varierade erfarenhet. Intresserad? Läs mer och sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swecos räkning en junior mark-/kanalisationsprojektör till Sundsvall. Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Deras medarbetare erbjuder tjänster inom hela processen, från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik. Då företaget nu fått utökade uppdrag och mer att göra söker de nu en ny engagerad medarbetare till deras team. Du kommer att arbeta i Sundsvall och ingå i ett team på 15 personer stationerade i Sundsvall, Gävle och Borlänge. Som tillsammans kommer ge dig rätt förutsättningar att lyckas i rollen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior projektör kommer du att arbeta med projektering i olika järnväg-/markprojekt. Du kommer i nära samarbete med övriga i projekteringsgruppen planera hur kanalisations- och markanläggningar ska utformas så att de uppfyller både kundens önskemål och uppsatta standarder. Du kommer att få ta del av plan- och detaljritningar, utredningar, plan och bygghandlingar, där du hela tiden kommer ha ditt systemtänk i fokus. Dessutom kommer du att bygga på din redan befintliga kunskap om alla typer av konstruktioner samt materiallära. Du kommer till en början att arbeta i organisationen med hjälp av de mer erfarna och succesivt ta dig an mer och mer arbetsuppgifter på egen hand. Vidare kommer du ingå i Swecos interna Introduktionsprogram för att lära dig företaget.

Du kommer till exempel att:
 • Bearbeta mätningsunderlag
 • Projektera och konstruera i CAD
 • Medverka i projekteringsmöten och bistå de erfarna projektörerna
Vi söker dig som
 • Har högskoleingenjörsutbildning inom bygg eller markkonstruktion alternativt annan likvärdig utbildning inom samhällsbyggnadssektorn med intresset för att bli duktig inom projektering av järnvägsanläggningar.
 • Har kunskaper i Officepaketet.
 • Erfarenhet av arbete i något CAD-verktyg.
 • För att lätt kunna kommunicera med medarbetare och kunder är det viktigt att du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.
Som person är du analytisk och gillar att räkna. Du har god samarbetsförmåga och trivs i mötet med andra människor. Vidare ser vi att du är en noggrann problemlösare som har förmåga att analysera, lösa och pragmatisk ta dig an uppgifter för att på bästa sätt hitta lösningar på problematiken du ställs inför i jobbet.

Övrig information
 • Start: Omgående November
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sundsvall
 • Kontaktuppgifter: Matilda Andersson
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går tillAcademic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco är ett företag som har 5300 personer anställda i Sverige, men som har uppdrag i över 100 länder. Sweco levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.