Junior IT Solution Expert till Telia!

Junior IT Solution Expert till Telia!

Är du en nyfiken person som är redo att ta dig an nästa utmaning inom IT? Telia söker nu dig, för att utöka sitt team med en driven medarbetare som vill arbeta med förenkling och förbättring av processer. Arbetet erbjuder en stor variation i testning, utveckling, design och förvaltning. Låter detta som ditt nästa steg? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kund Telias räkning en IT Solution Expert till deras team i Sundsvall!
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Telia. Uppdraget kommer att vara på heltid 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Telias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten har en placering i Telias IT Services Billing som ansvarar för hela billingflödet för Telias tjänster inom mobilt, bredband och TV. Här finns systemen som samlar in trafikposter, beräknar vad kunden ska betala, samt sammanställer fakturan med rätt layout innan fakturan når kund. Helhetsupplevelsen för kunden är i fokus oavsett vilken tjänst som kunden använder. Det är en perfekt chans för dig att komma in i ett drivet team där samarbete premieras och du får möjligheten att utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Arbetsuppgifter

För att lyckas i rollen som IT Solution Expert krävs ett genuint intresse av att förenkla, förbättra och effektivisera processer genom smart och genomtänkt design av IT lösningar. Som IT Solution Expert kommer du således att arbeta i våra agila utvecklingsteam, från design, utveckling och test till förvaltning och förbättringsarbete av våra IT-lösningar. Är din nästa utmaning att jobba i DevOps-orienterade team, med Continuous Integration/Deployment och automatisering, så är detta jobbet för dig.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av att arbeta med mjukvaruutveckling/programmering.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift för att kommunikation med kunder och kollegor sker på dessa språk.
  • Har arbetat med förbättrings- och förändringsarbete sedan tidigare.
Det är meriterande om du har kunskap inom Linux, Automation, SQL och Telco. Det ses också som meriterande om du har en examen inom data- eller systemvetenskap på högskolenivå alternativt YH.

Vi söker dig som är nyfiken och trivs att arbeta i team nära dina kollegor. Du ser vidareutveckling och lärande som en del av din vardag. För att du ska lyckas i rollen söker vi dig som har lätt för att se helheten och att du tar ett löpande ansvar för att driva ditt arbete framåt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Sundsvall

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Se hur Telia själva presenterar sin affärsidé: