IT-tekniker till ledande leverantör av affärssystem

IT-tekniker till ledande leverantör av affärssystem

Vill du få in en fot på ett företag med goda utvecklingsmöjligheter? Brinner du dessutom för att arbeta i en kundorienterad roll för att säkerställa att deras system håller högsta kvalitet? Nu söker Unit4 en IT-tekniker som ska arbeta med IT-support mot deras programvarulösningar. Låter det som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en IT-tekniker till Unit4 med intresse för IT och teknisk support.
Unit4 levererar kalkyl -och projektstyrningssystem till de största bygg och entreprenadföretagen i Norden. Systemet heter MAP Applications och genom detta system hjälper dem sina kunna kunder att skapa lönsamma projekt. Unit4 erbjuder en karriär där du har möjlighet att utvecklas i rollen men också inom andra områden på företaget som intresserar dig. I denna roll arbetar du tillsammans med andra IT-tekniker och i nära samarbete med utvecklingsgrupp och testare av MAP-systemet. Kollegorna är entusiastiska och angelägna om att jobba med dig och dela med sig av sin kunskap och expertis. Introduktionen kommer att innebära att du får gå jämsides mer senior kompetens för att du smidigt ska komma in i arbetsuppgifterna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Unit4. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker kommer du att tillhöra arbetsgruppen som jobbar med MAP-support. Du kommer dagligen att arbeta med att hjälpa Unit4:s kunder att lösa deras problem vilket innefattar teknisk applikationssupport, installationer, felsökning och konsultation i kundernas driftsmiljöer. Unit4 står inför en stor satsning att vidareutveckla deras programvarulösningar vilket även du får vara en del av att forma och driva denna satsning framåt. Detta kan exempelvis handla om att tillsammans skapa rutiner för arbetet.

För att trivas i rollen är du tekniskt intresserad och tycker om att verka problemlösande gentemot kunder tillsammans med andra i ditt arbetsteam. Tjänsten passar även dig som vill bli en del av ett team där mycket kunskap finns att hämta och som ser sig själv utvecklas internt.

Vi söker dig som
  • Har en relevant gymnasieutbildning inom exempelvis IT eller teknik.
  • Har en teknisk förståelse och grundläggande kunskaper inom IT.
  • Har viss teknisk arbetslivserfarenhet, exempelvis inom support, installation eller andra tekniska roller. Alternativt arbetat med egna hobby-projekt inom IT.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, eftersom du kommer använda båda språken i kontakt med kunder.
Det är meriterande om du har en relevant universitetsutbildning, alternativt en YH-utbildning inom exempelvis IT eller teknik.

För att skapa förtroende hos Unit4:s kunder krävs att du på ett strukturerat och professionellt sätt har en förmåga att arbeta problemlösande. Du har ett starkt kundfokus och trivs i en roll där du får agera brygga mellan affärsbehov och Unit4:s tekniska lösningar. Vidare genomsyras ditt dagliga arbete av mycket vilja och engagemang att tillsammans lösa kundernas tekniska problem.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Sundsvall
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Unit4:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Unit4 är en ledande leverantör av affärssystem. Med årliga intäkter på mer än 500 miljoner euro och över 3000 anställda runt om i världen levererar Unit4 ERP-system, branschfokuserade lösningar till tusentals kunder. Dagligen använder olika tjänsteföretag och organisationer inom utbildningssektorn, public service, ideell verksamhet, fastighet och finans lösningar från Unit4. Unit4 - In business for people.