IT Tekniker till Bucher Emhart Glass!

IT Tekniker till Bucher Emhart Glass!

Vill du arbeta som IT Tekniker i ett världsomspännande företag? Bucher Emhart Glass söker nu sin nya IT stjärna till kontoret i Sundsvall. Detta är en tjänst som kommer kunna erbjuda dig möjligheter till att utveckla din IT kompetens! Läs eller kika på filmen för att veta mer om tjänsten och Emhart som företag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bucher Emhart Glass räkning en IT Tekniker till deras kontor i Sundsvall. Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Emhart Glass Sweden AB firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har en internationell prägel då de är Schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien.

Teamet du kommer arbeta i sitter både i Sundsvall och i andra delar av Sverige men också världen. Detta innebär att du som konsult erbjuds ett internationellt samarbete och kommer ingå i ett IT team på 25 personer. Dessa personer kommer kunna vara behjälplig och dela sina erfarenheter med dig för att hjälpa dig att växa in i företaget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Emhart. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader med goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

På Emhart kommer du delvis att arbeta i produktionsmiljö vilket kommer innebära att det ibland kan vara tidskritiskt och med högre komplexitet än i kontorsmiljö. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och för den som vill erbjuds även löpande möjligheter att utveckla sina arbetsuppgifter. Huvudskaliga arbetet kommer att handla om systemadministration av servrar, klienter och nätverk. I detta ingår även dokumentering. IT teamet på Emhart arbetar löpande med att hjälpa de interna medarbetarna med sina IT relaterade problem. Detta innebär att en del av arbetsuppgifterna kommer handla om att supportera andra medarbetare.

I tjänsten kan det också förekomma resor till deras olika enheter runt om i världen. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta varierande. De projekt du arbetar i styr hur mycket du kommer att resa. Det är alltså en fördel om du är flexibel med resor.

Vi söker dig som
  • Har en högskoleutbildning inom IT eller motsvarande
  • Behärskar engelska och svenska då kommunikation med kollegor förekommer på båda språken
I denna process är det viktigt med datorvana. De program du ska ha arbetat med är Windows Server 2012/2016, Windows 7, 8 och 10. Även ser vi att du har god kännedom kring nätverk och IT säkerhet.

Som IT Tekniker hos Emhart kommer du att vara behjälplig till personer inom företaget. Detta kommer ställa krav på att du som person är samarbetsvillig för att kunna lösa de problem du ställs inför. Arbetet erbjuder dig möjligheter att utvecklas och det är viktigt att du som person är villig att arbeta självständigt men med stöd från mer erfarna kollegor.

Kika närmare på vad Emhart Bucher Glass gör!

Övrig information
  • Start: Enligt ÖK med hänsyn tagen till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Sundsvall
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om hur Bucher Emhart Glass presenterar sig själva här!