Frontend-utvecklare till Cybercom Group!

Frontend-utvecklare till Cybercom Group!

Har du ett öga för detaljer och vill arbeta med att förverkliga design genom kod? Är du en person som har en förståelse för färg och form? Brinner du dessutom för frontend och söker din nästa utmaning? Ta chansen och ansök tjänsten som junior frontend-utvecklare redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kund Cybercoms räkning en frontend-utvecklare till deras kontor i Sundsvall! Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Cybercom. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cybercoms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Hos Cybercom i Sundsvall får du möjligheten att bli en del av ett drivet och engagerat team. Cybercom erbjuder hjälp till företag och organisationer. På Cybercom är det viktigt att leverera både innovativa och hållbara lösningar till kunderna vilket de gör genom att kombinera teknisk expertis och god affärsinsikt.

Kika på filmen för få veta mer om Cybercom!

Arbetsuppgifter

Som frontend-utvecklare hos Cybercom ska du i kod förverkliga desginerns önskemål om färg och form. Arbetet drivs i projektform utifrån de kunder du arbetar med vilket innebär att projekten kan variera mellan förvaltning och nyutveckling. Till en början kommer den största delen av arbetet att ske Inhouse. Tillsammans med dina kollegor så kommer du kunna utvecklas och få ta del av erfarenheter av mer seniora utvecklare.

Arbetsplatsen i Sundsvall präglas av en öppen företagskultur där det är viktigt att skapa balans mellan arbete och fritid. På Cybercom får du möjligheten att arbeta med spännande projekt mot olika typer av företag och organisationer.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av att arbeta med HTML5, CSS3 och JavaScript.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska för att kommunikation med kollegor och kunder sker på dessa språk.
  • Har kunskap om hur agila metoder fungerar.
  • Det är önskvärt att du har en höskoleutbildning inom exempelvis system- eller datavetenskap. Alternativt att du läst kurser och genom arbetslivserfarenhet tillgodogjort dig kunskaper.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Angular.

Som person bör du vara driven och det är viktigt att du har en god förmåga att skapa ett värde i det du gör så att kundernas behov och förväntningar möts. Vidare ser vi att du som person är noggrann i ditt arbete och självständigt kan driva dina arbetsuppgifter framåt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid,

Placering: Sundsvall

Kontaktuppgifter: Matilda Andersson, Rekryterare

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork