Extra extra! 2 studenter sökes till Global Batterier!

Extra extra! 2 studenter sökes till Global Batterier!

Global Batterier är en av Nordens ledande leverantörer av batterier och söker nu två studenter med flexibla scheman som ska arbeta extra på deltid i deras butik på Norra Vägen i Sundsvall. Är du utåtriktad och ansvarsfull och tycker att bra service är nyckeln till en bra butiksupplevelse? Då kan detta vara tjänsten för dig! Urval görs löpande, sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker två studenter till Global Batterier som är en av de ledande leverantörerna av blybatterier till bil, MC, snöskoter, båtar mm i Norden. Din främsta uppgift är att bemanna företagets butik på Norra vägen i Sundsvall och arbeta med försäljning av deras produkter. Du kommer tillsammans med en kollega att bemanna butiken på vardagar mellan kl. 8-12 och ni kommer att dela upp passen mellan er. Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet, och uppdragets längd är obestämt.

En fantastisk möjlighet att tjäna extra pengar under vårterminen samtidigt som du bygger ditt kontaktnät med oss på Academic Work!

Arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du självständigt att arbeta med försäljning av Global Batterier i deras butik.

Du kommer till exempel att:
 • Hjälpa kunder vid frågor om produkter
 • Registrera köp i företagets system
 • Göra beställningar
 • Se över kundregister
Vi söker dig som
 • Är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
 • Är flytande i svenska då det krävs i kontakt med kunder
 • Kan jobba vardagar 8-12
Som person är du utåtriktad och social, och trivs i att arbeta i en utåtriktad serviceroll med försäljning. Du är självgående, initiativtagande och relationsskapande. Är du intresserad av fordon är det ett extra plus då det kan hjälpa i kontakten med kund!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid måndag - fredag kl. 8-12 där du delar på passen med en kollega
 • Lön: 130 kr/timme + semesterersättning
 • Placering: Norra Vägen, Sundsvall
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Global Batteriers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Global Batterier är en av Nordens ledande leverantörer av startbatterier, MC-batterier, traktionsbatterier och stationära batterier. De levererar batterier till allt från tillverkningsindustrier, telekomoperatörer, bildelskedjor till enskilda serviceställen och verkstäder.