Eventintresserad Ekonomiassistent till Sundsvall Event

Eventintresserad Ekonomiassistent till Sundsvall Event

Går du igång på siffror och bokföring? Har du ett sinne för struktur och administration? Är du studerande och har intresse för ekonomi så har vi det meriterande extrajobbet för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sundsvall Events räkning en ekonomiassistent till Sundsvall. Sundsvall Event har i flera år skapat nöje och event. De är den självklara partnern i att tillhandahålla artister och nöjesprogram i regionen. Nu söker de dig som 1 dag per månad vill assistera kring lättare bokföringsuppgifter och administration.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sundsvall Event. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget samt att avancera i arbetsuppgifter, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Hos Sundsvall Event kommer du arbeta cirka 16 timmar per vecka och dessa timmar planeras utifrån dina studier men också rådande belastning hos företaget. Detta innebär exempelvis att i månadsslutet då den löpande bokföringen ska avslutas kan belastningen vara högre.

Arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent hos Sundsvall Event kommer du vara en del av företagets interna ekonomiadministration. Arbetet kommer till stor del innefatta enklare ekonomi- och administrationsuppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Göra reseräkningar
 • Hantera kvitton och bokföra dessa
 • Dokumentera och arkivera
 • Hjälpa till med den löpande bokföringen
Om intresset finns hos dig kommer även arbetsuppgifterna att utökas. Exempelvis kan detta ge dig en unik möjlighet att även få ta del av eventplanering och bokning av artister.

Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasialnivå och med fördel inom Ekonomi.
 • Behärskar svenska i tal och skrift då kommunikation med kollegor sker på detta språk.
Vidare är det meriterande om du har arbetat med löpande bokföring gärna i verktyget Fortknox. Som person är du strukturerad och social. Du trivs bra i koordinerande roller där du får möjlighet att att ta mycket kundkontakt.

Övrig information
 • Start: Enligt ÖK
 • Omfattning: Cirka 16h/vecka
 • Placering: Sundsvall
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunden önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundsvall Event är den perfekta sammarbetspartnern för alla som planerar att genomföra konferens, företagsevent eller mässa. Sundsvall Event tillhandahåller inte bara musik utan en hel rad andra aktiviteter och nöjen för regionen.