Eltel söker en beredare!

Eltel söker en beredare!

Är du en strukturerad person med intresse för att skapa bra förutsättningar för dina kollegor? Har du arbetat med el tidigare och är sugen på nästa utmaning? Då kan detta vara jobbet för dig! Läs mer och ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Eltel söker nu en beredare till deras team i Sundsvall. Hos Eltel bygger arbetet på uppdrag från deras kunder och därmed bedrivs ditt arbete i projektform. I teamet där du kommer ingå arbetar idag projektledare, montörer och projektadministratörer vilket gör att du kommer ha nära kontakt med dessa personer.

Kika närmare på hur Eltel Networks själva presenterar sig!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Eltels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter

I rollen som beredare kommer du att ta fram lösningar till de som arbetar med projektet i fält. Därav kommer du planera och se till att upprätta en bygghandling för genomförandet. Som beredare ingår även en del administrering så som dokumentering av ny- eller ombyggnationer. Du kommer vara ett informationsnav gentemot myndigheter och markägare men också mot dina kollegor internt.

Du kommer till exempel att:
 • Utföra operativ projektering
 • Upprätta planritningar
 • Skapa underlag för byggnations- och installationsarbete
 • Upprätta markavtal
 • Föra kommunikation med privatpersoner och kommuner
För att du ska trivas i rollen ser vi gärna att du är kommunikativ och har lätt för att driva ditt arbete framåt. Tempot i projekten kan delvis bli högt och då är det viktigt att du som person har en stor förmåga att vara flexibel men fortfarande hålla dig strukturerad.

Vi söker dig som
 • Har en fullständig gymnasieutbildning inom El alternativt att du har motsvarande erfarenhet från tidigare arbete.
 • Behärskar Svenska och Engelska, i tal och skrift, då kommunikation med kunder och kollegor förekommer på dessa språk.
 • Innehar B-körkort då det kan förekomma resor i tjänsten.
 • Har erfarenhet av att arbeta med lokalnät 0,4-20kv jordkabel och luftledning.
 • Har erfarenhet av att göra beredningar enligt EBR katalogen.
Det anses meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med liknande arbete som beredare. Alternativt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande arbete inom el som exempelvis linjemontör.

Övrig information
 • Start: Enligt ÖK
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sundsvall
 • Lön: Marknadsmässig månadslön
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult [Matilda Andersson] (Mailto:matilda.andersson@academicwork.se) eller ring mig på +4660-741 22 08
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att vi kommer starta upp urvalet omgående för denna tjänst.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel bygger, installerar och säkerställer driften av nätverk för el och kommunikation. Viktiga megatrender som klimatförändringar, digitalisering, urbanisering och ett ökande behov av infrastrukturell säkerhet bemöter vi på alla nivåer i företaget med samma mål att bygga en bättre och mer hållbar värld idag och för kommande generationer.