Chans för dig som vill utvecklas i ett globalt bolag – Valmet söker Sales Assistant!

Chans för dig som vill utvecklas i ett globalt bolag – Valmet söker Sales Assistant!

Lockas du av möjligheten att samla på dig värdefull arbetslivserfarenhet på en attraktiv arbetsplats? Här är din chans! Valmet arbetar globalt inom processindustrin och söker nu en ny medarbetare, där personlighet och ett brinnande intresse överspeglar erfarenhet. I arbetet kommer du tillhöra avdelningen Performance Parts och främst vara ett stöd i dialog mellan kund och inköp. Låter detta som något för dig? Vi arbetar med löpande urval - så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Valmets räkning en Sales Assistant som ska stötta upp de ordinarie administratörerna under en period på nio månader på grund av att viss arbetskraft försvinner till interna projekt.

Med över 12 000 medarbetare är Valmet ledande inom den globala utvecklingen och leverans av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. På Valmet i Sundsvall arbetar cirka 450 anställda, främst med att leverera processer och utrustning för bland annat kemisk och mekanisk massaframställning. Valmet utmanar ständigt sig själva i processer med fokus på teknik, service, hållbarhet, lokal närvaro och deras medarbetare - för att hela tiden utvecklas och fortsätta ligga i framkant.

På Valmet är teamwork en viktig komponent i deras arbetssätt och framgång. Där finns många medarbetare, alla med unika bakgrunder som på olika sätt bidrar till företagets utveckling - och man är inte rädd att låta sig inspireras av sina kollegor. De menar att de Bygger maskiner stora som en fotbollsplan, underhåller hela bruk och skapar innovationer för att använda förnybara resurser. Föreställ dig storleken på vårt arbete och du får en känsla för vilka människor vi behöver och hur de behöver samarbeta. - Vill du vara en del i deras utveckling framåt? Läs vidare och ansök nedan!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Valmet. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig mellan augusti 2019 - april 2020. Ett perfekt uppdrag för dig som vill skaffa dig meriterande och nyttig erfarenhet i ett stort bolag!

Arbetsuppgifter

Som Sales Assistant tillhör du avdelningen serviceenheten - Performance Parts, som koncentrerar sig på försäljning av reservdelar. Du arbetar administrativt i dialog med inköpssamordnare och kunder för att följa upp offerter, administrera orderhandläggning och hantera förfrågningar. Du kommer både att ha mycket kommunikation internt inom företaget, men även ut mot kunder och leverantörer.

Du arbetar övergripande administrativt men dina arbetsdagar kan komma att variera beroende vilka ärenden du hanterar. Som Sales Assistant är du en betydelsefull del på Performance Parts avdelningen och kommer sammanfattningsvis arbeta i en administrativ koordinerande roll och agera som stöttepelare mellan inköpsavdelningen och deras kunder.

Vi söker dig som
  • Har en avslutad gymnasieutbildning
  • Har tidigare erfarenhet av ett administrativt eller serviceinriktad arbete
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då du både internt och externt kommer kommunicera på båda språken
  • Har goda datorkunskaper i Office-paketet
Det är meriterande om du har en högskole -/universitetsexamen med teknisk inriktning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. För att axla denna roll på bästa sätt är du en kreativ problemlösare med en härlig framåtanda. Du ser ett stort värde i möjligheten att få samla värdefull erfarenhet på ett globalt bolag, och har ett brinnande intresse för att ständigt utvecklas.

Utmaningar är något som snarare sporrar dig än får dig att backa och du trivs med att jobba tillsammans med andra människor. Som Sales Assistant bör du vara serviceinriktad, utåtriktad och snabblärd samtidigt som du lägger stor vikt i att arbeta på ett strukturerat sätt.

Övrig information
  • Start: Augusti 2019
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Sundsvall
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Valmets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Valmet HÄR.