Byggnadskonstruktör till Sweco!

Byggnadskonstruktör till Sweco!

Academic Work söker nu för Swecos räkning deras framtida byggnadskonstruktörer. Vill du ta första steget i din karriär eller söker du nya utmaningar? Vill du utvecklas tillsammans med Sweco inom teknikområdet byggnadsproduktion och samhällsplanering, läs då mer om tjänsten och sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swecos structures räkning en byggnadskonstruktör till Sundsvall. Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader och effektiv infrastruktur. Genom kreativitet och kunskap utgör du som byggnadskonstruktör en avgörande roll i Swecos olika byggprojektet. I Sundsvall har Sweco Structures på 5 år vuxit från 10 medarbetare till ca27 som idag arbetar i två team med både stora och små projekt. Teamet du kommet kommer tillhöra fokuserar på höga hus och stora industribyggnader och innehar spetskompetens inom området vilket de gärna vill dela med sig av till dig.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sweco.

Arbetsuppgifter

Som byggnadskonstruktör kommer du arbeta i projektform med att ta fram bygghandlingar med hjälp av CAD och 3D modelleringsprogram. Från att arkitekterna ritat på byggnaden kommer du se över konstruktionen, räkna på bärighet, stabilitet och göra dimensioneringar. Vidare kommer du analyserar och beräkna mängden armering och bygga upp statiska modeller för att säkerställa kvalitet och färdigställa detta vidare i projekten. Du kommer att vara delaktig i både mindre och större projekt vilket innebär regelbunden planering och avstämning. Till en början kommer du främst bistå de mer erfarna konstruktörerna för att successivt växa in i din roll.

Områden du kommer arbeta med är exempelvis:
 • Konstruktionsberäkningar.
 • Skapa och ta fram ritningar i 2D och 3D.
 • Utforma och färdigställa underlag i projekten.
Här är en möjlighet för dig som har viljan och drivet att ta steget i din karriär och utvecklas tillsammans med Sweco. Hos dem får du jobba i en inspirerande och lärorik omgivning med såväl erfarna som juniora medarbetare.

Vi söker dig som
 • Är civilingenjör inom & väg vatten alternativt byggnadsingenjör.
 • Innehar B-körkort.
 • Har någon erfarenhet av att arbeta i något CAD/3D verktyg.
Vi ser det som meriterande om du:
 • Har erfarenhet av branschen eller konstruktion och beräkningar sedan tidigare.
 • Har erfarenhet av analysprogram som tex. Strusofts FEM-design, Prestressed och Frame, MathCad mfl.
Som person är du intresserad av byggnadsstatik och byggnadsstrukturer. Du är noggrann, analytisk och trivs med att arbeta självständigt och under eget ansvar. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kan bolla idéer med dina kollegor. Vidare för att lätt kunna kommunicera med medarbetare och för att kunder ställer krav på det är det viktigt att du både talar och skriver flytande på både svenska och engelska.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sundsvall
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork