Administratör till Hemtjänst ditt liv AB

Administratör till Hemtjänst ditt liv AB

Nu finns en chans för dig att bli en del av familjeföretaget Hemtjänst ditt Liv AB. Har du tidigare erfarenhet av hemtjänst eller inom vården och vill söka dig till ett mer administrativt arbete? Då kan detta vara tjänsten för dig. Läs mer och skicka in din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en administratör till vår kund Hemtjänst ditt liv AB Hemtjänst ditt liv AB.

Hemtjänst Ditt Liv är ett mindre familjärt bolag som arbetar inom omvårdnad och hemtjänst. Till deras kontor i Njurunda söker vi nu en nogrann, initiativtagande och sprudlande administratör som inte räds att arbeta i en ständigt föränderlig vardag.
Hos Hemtjänst ditt liv får du uppleva en fantastisk gemenskap mellan personal och kunder, där kundens behov sätts i första led och för att få balans i vardagen finns utrymme för kreativitet och finna nya sätt att bedriva omsorg.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hemtjänst ditt liv AB.

På kontoret förekommer hundar vilket du som söker måste vara bekväm med

Arbetsuppgifter

Som adminitratör stöttar du kontoret i allt ifrån bemanningsfrågor och bokningar till dokumentation och förberedelser inför möten.

Som administratör arbetar du från kontoret bl.a. med att:
 • Bemanna utifrån behov och aktuellt schema
 • Ha daglig kontakt med både kunder och personal
 • Skriva anteckningar inför möten
 • Löpande dokumentation och kontroll av lagar, regler och beslut
 • Utföra administrativa arbetsuppgifter utifrån enhetens behov
Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter med fördel inom hemtjänst och eller vården.
 • Goda kunskaper i office-paketet.
 • Talar och skriver flytande på svenska och engelska, då det krävs i kommunikation med kollegor och för dokumentation i tjänsten.
 • B-körkort.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från liknande tjänst som administratör inom vården eller hemtjänsten sedan tidigare. Är du utbildad undersköterska med goda kunskaper av medicinsk hantering och lagar, ser vi det som mycket meriterande.

I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och inställning där du behöver vara trygg, stabil och se relationer i sitt rätta perspektiv. Vi ser också att du som söker är mycket nogrann och serviceinriktad i det jobb du utför. Du har även lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Dessutom är du innovativ, resultatinriktad och trivs med att komma på idéer och lösningar.

För att bli aktuell för tjänsten kommer det begäras utdrag ur brottsregister.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Tillsvidare, Direktrekryteirng
 • Placering: Njurunda
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se