Rekrytering av erfaren Geotekniker till AFRY!

Rekrytering av erfaren Geotekniker till AFRY!

Bryr du dig likt AFRY att prata mindre om historia och mer om framtiden? Är du geotekniker idag och nu vill ta nästa steg i karriären och in i framtiden tillsammans med AFRY? Då är det ingenting att fundera över, läs nedan och tryck sedan på ansök!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för AFRYs räkning en erfaren geotekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos AFRY.

Hela AFRY växer så det bara knakar och detta gäller inte minst AFRY Samhällsbyggnad Nord, som har vuxit från 30 medarbetare till drygt 160 på bara några år. Tillsammans med övriga kollegor på AFRY sätter du stämpel på hur framtiden ska formas.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AFRYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som geotekniker är du ansvarig för geoteknik-området i uppdrag, där du erbjuds ett mångsidigt, ansvarsfullt och händelserikt arbete. Uppdragen omfattar samtliga av projektens skeden - från förstudier till färdiga bygghandlingar. Du kommer arbeta med projekt lokalt likväl som nationellt.

I arbetet ingår bland annat:
  • Ansvara för mindre och medelstora uppdrag
  • Handläggning i egna och andra uppdrag
  • Granska geotekniska handlingar
  • Handleda yngre kollegor
Vi söker dig som

Har några års erfarenhet av liknande arbete. Du har en ingenjörsexamen med genomförda kurser inom geoteknik, det viktigaste är att du har intresse och vill arbeta som geotekniker. Arbetar du idag som uppdragsledare eller har ambitionen att bli det ser vid det som meriterande för tjänsten.

Då resor i tjänsten förekommer har du B-körkort. Vidare har du goda kunskaper inom Officepaketet då mycket arbete utförs i Excel. AFRYs kunder förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Därför ser vi att du har intresse och engagemang för ditt arbete inom geoteknik. Du är självgående och driver ditt eget arbete framåt. Vidare är du flexibel och kan anpassa dig efter föränderliga omständigheter.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering, tillsvidare
STAD: Luleå/ Umeå / Sundsvall / Gävle /Falun
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

AFRY är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. De skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Deras bas är i Europa och deras affärer och kunder finns över hela världen.

Vill du hämta inspiration? Kika in på deras hemsida www.afconsult.com/sv/
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Professionals Nord firar 5-årsjubileum av framgång med att erbjuda dig som är erfaren inom IT, ekonomi eller teknik chansen att flytta hem!