Hoppa till innehåll
ValueOne AB logotyp

Supply Chain Planner

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
ValueOne söker en erfaren och driven Supply Chain Planner till konsultuppdrag hos ett FMCG-företag norr om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper på sex månader med tydlig avsikt från kunden att tillsvidareanställa efter avslutat uppdrag.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:
 • marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
 • tjänstepension
 • sjuk- och vårdförsäkring
 • friskvårdsbidrag
 • personlig coachning och karriärrådgivning
 • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar
 • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org)
Om rollen
Som Supply Chain Planner kommer du att arbeta med komplexa logistikflöden inom FMCG. I arbetet kommer du att ha daglig dialog med leverantörer och lager samt ha regelbunden kontakt med interna avdelningar inom företaget, till exempel sälj och marknad.

Arbete på distans är möjligt.

I ditt ansvarområde ingår:
 • Prognos
 • Planering
 • Avrop
 • Uppföljning av bl. a lagervärden och kvalitet
Erfarenhet och kompetens
Rätt kandidat för uppdraget har minst 5-7 års relevant yrkeserfarenhet av Supply Chain-planering inom FMCG/ Retail och gärna erfarenhet av förändrings- och förflyttningsarbete. För att du ska bli aktuell för rollen ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning. Vi förutsätter att du talar och skriver svenska och engelska flytande. Som person är du en driven, analytisk och social lagspelare med en positiv grundinställning. Vi värdesätter även om du har ett kommersiellt intresse.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Frank Hemgren på telefon: 070 748 18 91 alternativt 010 332 29 20.
ValueOne AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 jan. 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Västerås
Transport & Logistik
Företagslogga
Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Arboga
Ekonomi
Företagslogga

Liknande Jobb

Järfälla
Transport & Logistik
Företagslogga
Järfälla
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga