Hoppa till innehåll
The Place AB logotyp

Kontraktsadministratör till Toyota Financial Services sökes!

Vår uppskattade kund Toyota Financial Services, Toyotas eget finansbolag söker nu efter sin nya stjärna inom administration. Här välkomnas du till en varm och härlig arbetsplats med högt i tak och en bra team-känsla. Andra fördelar är 37,5 timmars arbetsvecka, fri parkering, tillgång till gym i lokalen samt aktivitetsrum med exempelvis pingisbord.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 månader med tillträde efter överenskommelse, men vi ser gärna att du kan starta tjänsten så fort som möjligt. Du kommer att arbeta som konsult via oss på The Place men vara placerad på Toyotas huvudkontor i Rissne, Sundbyberg.

Om rollen

Rollen som kontraktsadministratör innebär ett administrativt ansvar för hanteringen av kontrakt som Toyota Financial Services får in från sina återförsäljare när en kund valt deras finansieringstjänster som exempelvis leasing av nya och begagnade bilar. Hanteringen av kontrakten sker digitalt där din uppgift blir att kontrollera att uppgifterna stämmer samt att kontraktet är signerat för att sedan registrera och lägga upp avtalet i systemet. Vidare kommer du också ha en del kontakt med återförsäljarna avseende frågor kring avtal främst via mailkontakt men också via telefon.
I rollen kommer du tillhöra kontraktsavdelningen som idag består av ett team på två personer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Hantera Avtal Leasing privat och företag
  • Hantera E-signering billån och leasing
  • Hantera inkommande kompletteringar
  • Hantera påminnelser
  • Vara behjälplig vid frågor från återförsäljare kring avtalen
Vad vi tror att du har gjort tidigare

För att trivas och göra succé i rollen som kontraktsadministratör hos Toyota Financial Services tror vi att du tidigare har arbetat i någon form av administrativ roll. Vidare ser vi att du trivs att arbeta i system, är noggrann och kan ta dig an arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Du är också resultatinriktad med ambition att alltid leverera god kvalitet och service. Du är medveten om vikten av struktur och har ett öga för detaljer. För att passa in i teamet är det också viktigt att du är en person som är positiv, omtänksam, ödmjuk och har lätt för att samarbeta med andra.

Följande bakgrund ser vi som lämplig:
  • Några års erfarenhet inom administrativa arbetsuppgifter
  • Gymnasieexamen med ekonomisk inriktning eller likvärdigt är meriterande
  • God systemvana
  • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
Låter det här som något som passar dig? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande.

Om Toyota Financial Services

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Bolaget finns i alla världsdelar och finansierar bilar till ett värde av över 900 miljarder kronor. Vi gör allt vi kan för att bidra till en minskad miljöpåverkan och följer självklart det världsberömda konceptet "The Toyota Way" i alla våra processer för att säkerställa kvaliteten i vårt arbete mot dig som kund. Toyota Financial Services erbjuder ett brett urval av flexibla finansieringslösningar som kan anpassas till ditt företags bilbehov och ekonomiska situation med traditionella leasing- och avbetalningslösningar.
Din Toyota-återförsäljare hjälper dig att hitta den optimala finansieringen för ditt företag och att beräkna kostnaden för finansieringen. Du får också hjälp med kreditansökan - utan att behöva fylla i en massa blanketter - och får kreditbesked direkt. Dessutom erbjuder vi förmånlig bilförsäkring. Allt på samma ställe - enkelt och smidigt.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.
Mer info
Kontaktperson
Amanda Engberg
Email
Område
Sista ansökningsdag
13 apr. 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare