Ekonomistudent sökes till Toyota Financial Services

Ekonomistudent sökes till Toyota Financial Services

Är du i början av dina studier inom ekonomi på högskola eller universitet? Har du dessutom utrymme för att arbeta extra under terminen och utveckla dina kunskaper inom ekonomi? Då kan vi ha det perfekta extrajobbet för dig!

Vår kund Toyota Financial Services söker nu en ekonomistudent som vill arbeta extra några dagar i veckan under terminen samt heltid under sommaren och på lov. Toyota Financial Services är ett finansbolag som arbetar med olika återförsäljare av Toyota och har cirka 1400 medarbetare runt om i världen och har sitt kontor i Rissne i Sundbyberg.

Om Rollen

Toyota söker en ekonomistudent som vill arbeta 1-2 dagar i veckan på deras ekonomiavdelning som består av ett glatt och välkomnade gäng på fyra personer. Rollen passar dig som vill utvecklas i de löpande ekonomiuppgifterna, du kommer att få arbeta med kund- och leverantörsreskontra samt stötta upp vid löpande redovisningsarbete och övrig ekonomiadministration.

Arbetet kommer att ske på plats på Toyotas kontor som ligger i Rissne, Sundbyberg med arbetstider mån-fre 8:30-17:00. Rollen som ekonomistudent på Toyota är flexibel där du tillsammans med ekonomichefen kan lägga upp ditt schema utifrån behov samt dina studier där det finns möjlighet att både jobba hel- samt halvdagar.

Dina erfarenheter

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du:
  • Studerar en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi eller liknade och har minst 1,5 år kvar av dina studier
  • Har möjlighet att arbeta 1-2 dagar i veckan under terminen och stora delar av sommaren
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Vem vi tror att du är

För att passa in som ekonomistudent hos Toyota så ser vi att du är en noggrann och ansvarstagande person som nu vill utveckla dina praktiska erfarenheter inom ekonomi. Vidare är du prestigelös och strukturerad i ditt arbetssätt och är inte rädd för att fråga när det är något som du inte förstår.

Stämmer det här in på dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord:Ekonomiassistent, student, ekonomi, sommarjobb, deltid
Mer info
Kontaktperson Daniella Edholm
Telefon 0765362716
Email Mejla Daniella Edholm
Område Sundbyberg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av The Place
Sista ansökningsdag 22 feb 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till The Place Det är vi som är The Place - Where happy work happens. Det betyder att vi har jobben för dig som, liksom vi, vill må bra och utvecklas på jobbet. Vi vet nämligen att glada medarbetare presterar bättre och hjälper företag att växa. Vi är The Place to be helt enkelt. Happy Workday! Join The Place Vi sätter glädje först! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid. Några förmåner som medarbetare hos The Place: En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel Onboardingplan Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m. Friskvårdsbidrag Specialerbjudanden Mentorskap Nätverksträffar Kompetensutveckling Vänta inte på bättre tider - intervjuer sker löpande för de flesta av våra roller och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt! Vår historia The Place är rekryterings- och kompetensföretaget som var med och byggde bemanningsbranschen för 30 år sedan. 2019 bytte vi varumärke från Placera Personal till The Place. På The Place vilar vi tryggt på vår långa erfarenhet men utmanar den bransch som vi en gång var med och skapade. Du kommer att märka att vi gör saker lite annorlunda - och bättre.