Hoppa till innehåll
Swedbank logotyp

KYC-analytiker till Swedbank!

Ansök nu
Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt få värdefull erfarenhet i början av din karriär? Söker du ett spännande, utmanande och samhällsnyttigt arbete? Nu har du möjligheten att få det hos en av landets mest attraktiva arbetsgivare och en av Sveriges största banker. Vi söker KYC-Analytiker som vill vara med och bekämpa penningtvätt samt finansiering av terrorism. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Swedbank önskar utöka ett av sina befintliga KYC team som i dagsläget består av 15 medarbetare. Som KYC-Analytiker är du en viktig del i bankens fortsatta arbete med att garantera att banken inte medverkar till penningtvätt eller andra former av finansiell kriminalitet. Tjänsten är på privatsidan.

Arbetsuppgifter

I rollen är du en viktig resurs i kundens högt prioriterade arbete för att säkerställa att banken inte medverkar till penningtvätt eller finansiering av terrorism. Som KYC-Analytiker kommer du exempelvis att:
  • Kontakta kunder och begära in information.
  • Paketera och sammanställa informationen för att presentera den för avdelningens AML-specialister och teamchefer.
  • Föra dialog med kollegor och kunder för att säkerställa att all information som krävs för djupgående analys av kunder finns tillgänglig.
  • Göra uppföljningar av kunder enligt de uppföljningskrav som finns för att kunna identifiera eller utesluta medverkan i penningtvätt eller annan finansiell kriminalitet.
  • Du kommer granska samt sammanställa information gällande kundärenden och förväntas fatta beslut utifrån insamlade data.
  • Du arbetar självständigt i din roll och utgår ifrån beslutade riktlinjer, givna lagar och förordningar.
Vi söker dig som
  • Har god datorvana och goda kunskaper i Office-paketet
  • Gymnasieekonom eller annan relevant utbildning från gymnasiet
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då kommunikationen sker på svenska
  • Är duktig på att uttrycka dig i skrift
För att trivas i rollen som KYC-Analytiker är det fördelaktigt om du är en person som kan kombinera effektivitet för att nå uppsatta mål med bibehållen kvalité samt hög grad av egen struktur i arbetet. Vidare är du en person som är bekväm med att fatta beslut och lämna rekommendationer utifrån din bedömning.

START: så snart som möjligt
OMFATTNING: Heltid 6 månader
STAD: Stockholm, Sundbyberg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: paula.rosen@pn.se

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Swedbank. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till: paula.rosen@pn.se. För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Notera även att kreditupplysning kommer att genomföras på samtliga kandidater i slutskede.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Paula Rosén
Email
Område
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare