Hoppa till innehåll
Swedbank logotyp

Junior Backofficemedarbetare till Swedbank

Ansök nu
Om du vill få värdefull erfarenhet i början av din karriär kan vi ha tjänsten för dig! Nu har du möjligheten att få det hos en av landets mest attraktiva arbetsgivare och en av Sveriges största banker. Urval sker löpande och start är redan 2/10, välkommen med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Swedbank önskar utöka ett av sina befintliga team som består av 14 personer i dagsläget. Uppdraget är ett konsultuppdrag via Professionals Nord, initialt till och med 31/3-24.

Arbetsuppgifter
Inom Investment Advisory Check kommer du att arbeta med att granska investeringsdokumentation från rådgivare. Du kommer att validera dokument manuellt efter en manual och gå igenom olika kontrollpunkter för att säkra en hög kvalité.

Som person söker vi dig som är noggrann i ditt arbete, har en positiv inställning och är duktig på att arbeta i team.

Vi söker dig som
  • Har god datorvana och goda kunskaper i Office-paketet
  • Gymnasieekonom eller annan relevant utbildning från gymnasiet
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då kommunikationen sker på svenska
START: så snart som möjligt, början av oktober
OMFATTNING: Heltid 6 månader
STAD: Stockholm, Sundbyberg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: paula.rosen@pn.se

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Swedbank. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till: paula.rosen@pn.se. För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Notera även att kreditupplysning kommer att genomföras på samtliga kandidater i slutskede.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Paula Rosén
Email
Område
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare