Hoppa till innehåll
Svenska Lumon AB logotyp

Säljare till Svenska Lumon i Stockholm

Ansök nu
Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och nu söker vi personal med ett starkt driv och som endera är etablerade säljare eller som känner att det är dags att ta det fantastiska steget till att bli säljare! Arbetar du som innesäljare idag eller kanske står du i en butik eller annat arbete där du har mycket kundkontakt och bara längtar efter att komma ut på fältet och jobba med uppsökande försäljning av en marknadens bästa produkter?

Om tjänsten:

Som säljare hos oss jobbar du med att förbättra våra kunders vardag. Du besöker bostadsrättsföreningar/lägenhetsinnehavare och erbjuder kostnadsfritt hembesök av våra produkter. Ansvarar för hela säljprocessen med allt från att hitta sina kunder, boka kundbesök, genomföra kundbesök, måttagning av balkongen till avtalsskrivning. Du utgår från vårt kontor i Stockholm men större delen av tiden spenderas ute hos kunder så arbetet är mycket fritt.

Lumon har en etablerad produkt och är en av de marknadsledande bolagen inom såväl Europa som i Sverige, idag har vi 5 kontor fördelat i Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak

 • Nykundsbearbetning genom uppsökande försäljning (Vi arbetar som ett team och pushar varandra att lyckas)
 • Visningar i BRFer
 • Deltagande på mässor
 • Kundmöten - demonstrera produkter och ge offert till kunden på plats.
När du börjar hos oss får du en grundlig introduktion och produktutbildning som ger dig en bra bas för att du succesivt ska kunna ta ett självständigt ansvar och utveckla försäljningen i ditt distrikt. En stor del av arbetet handlar om att uppsöka och informera kunder om våra produkter. Nya säljare hos oss är normalt igång efter ett par veckor med sin försäljning.

Vi erbjuder dig:
 • En arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter såväl som säljare men även till potentiella nya roller i framtiden
 • En utvecklande säljroll i ett starkt entreprenörsdrivet företag där du ges mycket goda möjligheter att påverka din lön.
 • Flexibla arbetstider med ansvar under frihet
 • Fast grundlön samt provision baserad på din försäljning.
 • Bilbonus vid körning av egen bil alt. förmånsbil
 • Säljtävlingar med fina priser
 • Företagshälsovård med hälsokontroller
 • Friskvårdsbidrag
 • Kollektivavtal
Vi söker dig som:
 • Har B-körkort
 • Behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.
 • God datorvana
Det viktigaste i denna tjänst är rätt attityd, entusiasm och viljan att jobba med försäljning!

Tycker du precis som vi att det är viktigt att trivas och att ha roligt på jobbet? Motiveras du av att jobba målinriktat och att tillsammans med dina kollegor fira när målen nås? Oavsett om du har tidigare erfarenhet från försäljning eller inte kan du bli vår nästa stjärnsäljare? Tveka inte att skicka in en ansökan redan idag!


Vi tror att Lumons nästa stjärna:


Är driven och motiveras av att träffa nya kunder och bygga relationer. Är resultatinriktad och drivs av att sätta upp mål att jobba efter, och fira när de målen nås. Trivs med ett eget ansvar att planera din arbetsvecka. Älskar att arbeta i team där man såväl inspireras av andra men även där andra kan inspireras utav dig. Är en vinnarskalle med rätt attityd som vill vara med och bidra till Lumons fortsatta framgångsresa. Gillar att allt inte är färdigutvecklat och satt i sten, utan i stället finner det motiverande att komma med förslag och nya idéer.

Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag 30 APRIL.

Mer information om jobbet:


Ulf Beckman, Försäljningschef
Tel. +46 (0)70 818 23 24

Varför ska du välja Lumon?

Vi arbetar enligt våra värderingar - På Lumon förblir vi trogna våra värderingar i det arbete vi gör. I kundens och arbetsgivarens ögon är det ingen lätt uppgift att vara bäst och mest eftertraktad, men en uppgift vi är villiga att ta oss an tillsammans.

Vi hjälper dig att växa personligt och professionellt - Vi tror att alla har något att lära av varandra. Vi stöttar varandra på en resa i tillväxt, för livet handlar om att lära sig. Vi förstår att misstag händer, och att tillsammans är vägen att lösa dem.

Vi lyssnar på våra medarbetare - Tillväxt och utveckling är beroende av feedback. Vi lyssnar på vad våra anställda har att säga och arbetar tillsammans för att bygga en bättre framtid, och mäter hur nöjda våra medarbetare är tre gånger om året.
  Svenska Lumon AB är ett dotterbolag till Lumon International OY i Finland. Vår historia började i ett hönshus 1978. Vår första balkonginglasning installerades 1990 och är faktiskt fortfarande i bruk. Vi tror inte att de bästa historierna alltid kräver en prestigefylld början, utan en ödmjuk start kan vara början på att bygga en stor framgångssaga. Som du kanske förstår kan den historien inte skapas utan människor. Idag är Lumon internationellt känt som en professionell leverantör av balkongfasader och terrassglas, där tron på att åstadkomma saker tillsammans utifrån företagets värderingar är stark. Vi tar hand om hela leveranskedjan från produktion till försäljning och installation, utan att glömma våra olika supportfunktioner. Att hålla våra löften till kunden är av yttersta vikt för oss, och vi finns nära även efter att installationen är klar. Lumons anställda uppskattar den stödjande och spännande arbetsmiljön de får vara en del av, där utvecklingen aldrig stannar. Vi förstår också att misstag är en del av utvecklingen och att tillsammans är det bästa sättet att lösa dem. Det finns över 1 500 av oss här på Lumon och vi tror att det bästa uppnås genom att lära oss tillsammans... exakt det är vad som har tagit oss från hönsgården till där vi är idag.


  Mer info
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  01 juni 2023 (2 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Svenska Lumon är en del av Lumon Group; en internationell koncern som fokuserar på försäljning, tillverkning och installation av balkongfasad- och terrassprodukter. Lumon är en stor aktör på de europeiska och nordamerikanska balkong- och terrassmarknaderna. Företagets produktionsanläggningar finns i Kouvola och Kempele i Finland samt i Kanada.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare