Undersköterska kvällstid inom hemtjänst

Undersköterska kvällstid inom hemtjänst

Undersköterska kvällstid inom hemtjänst

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Här på den kommunala hemtjänsten i Sundbybergs stad är vi fyra hemtjänstgrupper som är indelade i sex områden. Vi ansvarar för att alla våra omsorgstagare får sina biståndsbedömda insatser utförda enligt deras önskemål och behov. Vårt motto: "Mänskliga möten - Vi bryr oss" ska genomsyra verksamheten och alla möten ska präglas av värme, lyhördhet, respekt och engagemang.

Nu söker vi kvalifiverade medarbetare som endast vill arbeta kvällstid 16:00-21:00.

Dina arbetsuppgifter innebär att ha ett helhetsansvar för kundens välmående vilket bland annat innebär hjälp med personlig omvårdnad och service.

Vi vill att du är undersköterska och har erfarenhet av arbete med människor. En stor merit är om du innehar B-körkort samt god körvana. Goda kunskaper i svenska språket och dokumentationsvana är ett krav. Viktigt är att du har ett genuint intresse och engagemang för äldre människor i behov av omvårdnad. Du ska kunna arbeta självständigt men också att ha en mycket god förmåga med att samarbeta med andra i teamet. Andra egenskaper vi värdesätter högt är personlig mognad, flexibilitet samt serviceförmåga.

Om tjänsten: Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med en omfattning om 62,16% arbetstid förlagd mellan kl. 16-21. Arbetstiden förekommer även under 2 av 5 helger på rullande schema. Vi söker flera medarbetare till denna tjänst. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök med CV och personligt brev senast den 15 februari 2023. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Folkhälsomyndigheten anser att vaccination av vård- och omsorgspersonal är en viktig faktor för patientsäkerheten och att ovaccinerad personal inte bör delta i nära vård och omsorg för personer över 70 år och riskgrupper. I Sundbybergs stad delar vi Folkhälsomyndighetens uppfattning och ser patientsäkerheten som vårt viktigaste uppdrag. Därför är det ett krav att all nyanställd personal skall vara fullvaccinerad mot covid-19.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Viktoria Blomgren
Telefon 08-7068851
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Beteendevetenskap, Sociologi / Socialpsykologi
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.