Projektledare Stadsutveckling

Projektledare Stadsutveckling

Här på Projektenheten erbjuds du en möjlighet att ingå i en värderingsstyrd Projektledningsorganisation som värdesätter nyfikenhet, entreprenörskap och omtänksamhet.

Är du en av de bästa, eller en av de som har en strävan mot att utvecklas till att tillhöra de bästa och mest efterfrågade projektledarna på marknaden?
Vi söker efter en kreativ och erfaren Projektledare som tillsammans med oss bidrar till att skapa en nytänkande, levande, trygg och sammanhållen miljö i våra större stadsutvecklings projekt.

Vi är ca 30 personer i vår enhet bestående av grupperna; Kart- och Projektstöd och Projektutveckling.
Med fokus på Respekt, Engagemang, Kvalité och Omtanke (R.E.K.O), arbetar vi såväl strategiskt och operativt med utveckling, projektering, planering samt utförandeentreprenader.
Vi är övertygade att trivsel och arbetsglädje ger ökad personlig initiativförmåga och yrkesskicklighet.

Som Projektledare är du ansvarig för tilldelade stadsutvecklings projekt genom utredning, projektering, upphandling och produktion.

Dina arbetsuppgifter består bland annat i att leda, övervaka samt samordna teknikområden och externa konsulter i tilldelade projekt, kvalitetssäkra projekteringen i större stadsutvecklingsprojekt, säkerställa med ett proaktivt förhållningssätt god ekonomi i tilldelat projekt, samordna kommunikationsplaner genom utredning, projektering samt produktion, delta samt vara föredragande vid behov på nämndsammanträden, delta i enhetens arbete med framtagande av rutiner och utveckling av enhetens och förvaltningens kvalitetssystem, styra det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar i projektet till uppdragsgivaren.

Med ett "hela staden perspektiv" bidrar du till att stärka Sundbyberg stads varumärke samt arbetar aktivt för att skapa goda förutsättningar för att nå gemensamma mål i Agenda 2030. (Läs gärna mer om vår egen vision på www.sundbyberg.se)

Vi söker nu dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom samhällsbyggnad eller motsvarande och med minst 10 års arbetserfarenhet från entreprenad-, konsultverksamhet eller beställarsidan.
Kanske har du redan arbetat som Arbetschef, Projektledare eller motsvarande men känner nu att det är dags för nya utmaningar.
Vidare vill vi att du har god yrkesetik samt verkar för god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen.

Som person är du öppen och kreativ samt har förmågan att uppnå resultat via medarbetare. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att samarbeta och att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper, engagemang och värderingar.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 20 februari men vänta inte, urval och intervjuer sker löpande

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Viktoria Blomgren
Telefon 08-7068851
Område Sundbyberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.