Personliga assistenter sökes till sommaren 2023

Personliga assistenter sökes till sommaren 2023

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi. Här på enheten personligt stöd arbetar vi med personer tillhörande personkrets LSS.

Som timanställd personlig assistent kommer du att få arbeta gentemot en eller fler brukare i Sundbyberg i dennes privata hem. Du förväntas kunna arbeta både vardagar och helger och olika tider på dygnet. Ibland med kort varsel vid exempelvis sjukdom likväl som vid planerad längre ledighet för vår ordinarie personal. I denna rekrytering söker vi vikarier för våra verksamheter sommaren 2023. Vi strävar efter kontinuitet och triygghet för vår målgrupp och ser gärna att du kan arbeta under längre perioder i sommar. Skriv i din ansökan under vilka perioder du är tillgänglig mellan maj-september.

Dina arbetsuppgifter är att vara med huvudpersonen där denne befinner sig och stötta med det som behövs.

Vi vill att du har erfarenhet från arbetet som personlig assistent samt relevant utbildning för målgruppen. Kunskap eller erfarenhet inom funktionshinderområdet.

Respekt, lyhördhet och förståelse för individens behov samt ett gott bemötande är av allra största vikt då du arbetar i den enskildes hem.

Befattningen är en tidsbegränsad anställning och du kommer att vikariera vid ordinarie personals frånvaro. Vi söker framför allt dig som kan arbeta sommaren 2023 under ordinarie personals frånvaro samt övrigt vid behov.

Tillträde vid behov, vår/sommar 2023. Ansök senast den 6 mars 2023. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Viktoria Blomgren
Telefon 08-7068851
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Beteendevetenskap, Psykolog
Typ av anställning Extrajobb
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 6 mars 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.