Parkeringsassistent för parkeringsvaktsteamet i Sundbybergs stad

Parkeringsassistent för parkeringsvaktsteamet i Sundbybergs stad

Sundbyberg är en expansiv och nytänkande stad som nu söker en Parkeringsassistent till Sektorn för samhällsbyggnad.

Som person brinner du för trafikfrågor. Du vill bidra och göra skillnad i vår spännande utvecklingsresa för att skapa en av Sveriges mest nyskapande, hållbara och intressantaste städer.Trafikenheten som du kommer tillhöra, arbetar för att Sundbyberg ska ha en trafiksäker, framkomlig och attraktiv stadsmiljö.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av erfarna medarbetare, god arbetsmiljö och utveckling med ett medborgarfokus.

Din roll som parkeringsassistent innebär att du arbetar både ute i fält och inne på kontoret. Du arbetar som parkeringsvakt samt utför kvalitetskontroller kring trafikskyltning. Hos oss får du ett varierat arbete som planeras både självständigt och tillsammans med kollegor.

En viktig del av arbetsuppgifterna är att vara en administrativ support till stadens parkeringsvaktsteam. Vi ser som meriterande att du har erfarenhet av fordonsflytt.

För att lyckas i rollen söker vi dig som är trygg och stabil och har ett professionellt förhållningsätt. Du är strukturerad problemlösare med öga för detaljer. Då rollen kräver förmåga att samverka och ta initiativ kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Dina kvalifikationer.
  • Relevant gymnasial utbildning.
  • Du bör ha minst 2 års erfarenhet av parkeringsövervakning på allmnän platsmark.
  • B-körkort
  • God datavana och erfarenhet av att arbeta i olika IT system
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Ansök senast den 10 februari 2023. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan !

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Viktoria Blomgren
Telefon 08-7068851
Område Sundbyberg
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Brandkår
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 11 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.