Gatuinspektör

Gatuinspektör

Vill du vara med och utveckla samt upprätthålla en säker, trygg och- levande stadsmiljö?
Då ska du söka tjänsten hos oss som Gatuinspektör!

Här på tillståndsenheten erbjuds du en möjlighet att ingå i en värdestyrd nätverkande organisation. Vi är 7 personer i vår nystartad enhet bestående av anläggningsingenjörer och trafikingenjörer. Med fokus på Respekt, Engagemang, Kvalité och Omtanke (R.E.K.O), arbetar vi såväl strategiskt som operativt med utveckling, planering, utförande, tillstånd samt uppföljning. Vi är övertygade att trivsel och arbetsglädje ger ökad personlig initiativförmåga och yrkesskicklighet.

Som Gatuinspektör kommer du framförallt arbeta med platsbesök och kontroller i stadsmiljön gällande trafikanordningsplaner, markupplåtelser och andra tekniska anordningar i samarbete med stadens Anläggnings och Trafikingenjörer. Du behöver också ha kunskap kring lokala trafikföreskrifter som är en viktig del vid uppföljning och kontroller vid platsbesök.

Du ska arbeta för att främja framkomlighet, tillgänglighet och informationen vid alla arbeten i den offentliga miljön. Driva regionalt utvecklingsarbete genom nätverk samt bidra med kunskap till stadens styrande dokument. Med ett "hela staden perspektiv" bidrar du till att stärka Sundbyberg stads varumärke samt arbetar aktivt för att skapa goda förutsättningar för att nå "vår" vision 2030.

Vi vill att du har en eftergymnasial relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet av trafikanordningsplaner. Kanske har du arbetat med att redigering av olika kartfunktioner, anläggning, myndighetsutövande samt har en god vana vid olika slags systemstöd.

Som person är du öppen, positiv och har lätt att kommunicera på svenska i tal och skrift samt att ha förmågan att följa upp stadens krav mot entreprenörer. Du arbetar med fördel i team och kan hantera många arbetsuppgifter parallelt. Vi vill att du är nytänkande och intresserad av kreativa lösningar som underlättar och skapar ytor för de oskyddade trafikanterna i samband med markupplåtelser och trafikavstängningar.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper, engagemang och värderingar. B- körkort är ett krav. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Ansök senast den 27 januari 2023, men vänta inte, urval och intervjuer sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Välkommen med din ansökan! Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Viktoria Blomgren
Telefon 08-7068851
Område Sundbyberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 9 feb 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.