Extraarbete med mervärde. Engagerade ledsagare och avlösare sökes!

Extraarbete med mervärde. Engagerade ledsagare och avlösare sökes!

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Här på enheten Personligt stöd arbetar vi utifrån individens behov i centrum

Som avlösare/ledsagare kommer du att stötta ett barn, ungdom eller vuxen med någon form av funktionsnedsättning till delaktighet i samhället och en meningsfull fritid.

Dina arbetsuppgifter som avlösare är att ta hand om ett funktionshindrat barn så att resten av familjen tryggt kan ägna sig åt andra åtaganden eller få tid för värdefull återhämtning. Arbetet utförs i hemmet eller dess direkta närmiljö.

Dina arbetsuppgifter som ledsagare är att stötta huvudpersonen till att ta del av fritidsaktiviteter och delta i samhällslivet. Arbetet utförs där huvudpersonen befinner sig och kan handla om att ta promenader, prova på nya aktiviteter eller bara umgås tillsammans.

Vi vill att du har ett samhällsengagemang och genuint intresse av målgruppen, erfarenhet eller utbildning inom området funktionsnedsättning. Dina egenskaper bör vara att du är motiverande och inkännande och kan anpassa dig till olika människors behov och sätt att utrycka sig och vara. Kunskap om NPF, autism och olika typer av funktionsnedsättning och kompenserande arbetsmetoder är meriterande. Kanske studerar du inom aktuellt område och är nyfiken på att lära dig mer? Ta chansen att söka ett roligt och meriterande uppdrag!

Du behöver vara minst 18 år samt kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Du beställer utdraget själv på polisens hemsida.

Vi söker dig som kan tänka dig ett långsiktigt uppdrag då tanken är att du bygger en unik relation med huvudpersonen och det finns ett mervärde i ett längre engagemang.

Befattningen är en timanställning utifrån individens behov och biståndsbeslut. Vanligen mellan 10-20 timmar per månad. Observera att du kommer att arbeta kortare pass (cirka 2-4 timmar per gång) utifrån vad huvudpersonen önskar. Arbetstiderna kan variera och görs upp i samråd med huvudpersonen/familj. Arbetet innebär en stor flexibilitet och fungerar mycket väl att kombinera med annat jobb eller studier då det utförs på eftermiddagar/kvällar/helger.

Tillträdeenligt överenskommelse. Ansök senast den 6 mars 2023. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Viktoria Blomgren
Telefon 08-7068851
Område Sundbyberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Vikariat
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 6 mars 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.