Erfarna Anläggare

Erfarna Anläggare

Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi.

I Anläggningsenheten erbjuds du en möjlighet att ingå i en värderingsstyrd anläggningsorganisation.

Vi söker efter kreativa och erfarna anläggare med förkärlek till finplanering som tillsammans med oss bidrar till att skapa en levande, trygg och sammanhållen stad med liv och rörelse i alla stadsdelar.

Vi är drygt 20 personer i vår enhet bestående av grupperna; Kalkyl och Entreprenad samt Produktion.
Med fokus på Respekt, Engagemang, Kvalité och Omtanke (R.E.K.O), arbetar vi såväl strategiskt och operativt med utveckling, planering samt utförandeentreprenader.

Vi är övertygade att trivsel och arbetsglädje ger ökad personlig initiativförmåga och yrkesskicklighet.

Som anläggare bidrar du till att kvalitetssäkra produktionen i tilldelade projekt. Från idé och gestaltning, till utförande och överlämnande skapar vi tillsammans ett ägandeskap i hela processen, och kan med en snabb och effektiv arbetsgång med fokus på våra kärnvärden, aktivt kvalitetssäkra stadens reinvesteringsbehov.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att självständigt utföra mark- och anläggningsarbeten såsom stenläggningar, plattsättningar, murningsarbeten och schaktarbeten.

Vi vill att du har minst sju års erfarenhet från anläggningsbranchen. Vidare vill vi att du har god yrkesetik samt verkar för en god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, engagemang och värderingar och förväntar oss att du eftersträvar att bygga vidare på dina kompetenser. B-körkort är ett krav.

Med ett "hela staden perspektiv" bidrar du till att stärka Sundbyberg stads varumärke samt arbetar aktivt för att skapa goda förutsättningar för att nå gemensamma mål i Agenda 2030. (Läs gärna mer om vår vision på www.sundbyberg.se).

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 20 februari 2023, men vänta inte, urval och intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev
Mer info
Kontaktperson Viktoria Blomgren
Telefon 08-7068851
Område Sundbyberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.