En Hälsopedagog till mötesplatser i Sundbyberg

En Hälsopedagog till mötesplatser i Sundbyberg

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Här på Träffpunkterna i Sundbyberg erbjuder vi stadens seniorer förebyggande och hälsofrämjande aktiviteter med gästen i fokus. Vi söker en hälsopedagog till våra träffpunkter som är belägna både i de centrala delarna av Sundbyberg och i Hallonbergen.

Dina arbetsuppgifter som hälsopedagog är att planera, leda och utvärdera fysiska och sociala aktiviteter. Dessutom ingår daglig drift och utveckling av caféverksamheten som är en mycket stor del av träffpunkternas verksamhet. Därtill att samverka internt och externt samt administrativa uppgifter såsom marknadsföring, dokumentering, schemaläggning och lokalbokningar.

Vi vill att du är utbildad och behörig hälsopedagog. Du är en flexibel, lösningsorienterad och serviceinriktad person som ser möjligheten att hitta nya innovativa idéer för en ständig utveckling. Vara noggrann och ha lätt för att kommunicera med andra människor. Du ska kunna arbeta självständigt men också ha en mycket god samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde vid personlig lämplighet. Erfarenhet av målgruppen äldre och personer med kognitiv svikt är meriterande.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid, sex månaders provanställning kan tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansök senast den 6 februari 2023. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller post. Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster
Mer info
Kontaktperson Viktoria Blomgren
Telefon 08-7068851
Område Sundbyberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 6 feb 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.