Vi söker servicetekniker som brinner för hållbara vattenlösningar!

Vi söker servicetekniker som brinner för hållbara vattenlösningar!

Innehar du körkort, önskar arbeta med långsiktigt hållbara lösningar samt tillhandahåller en mycket god kundservice? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning servicetekniker som vill arbeta tillsammans med ett globalt företag där fokus är att skapa lösningar för vattenutmaningar. Xylem inriktar sig på att utveckla, förbättra hur vatten används och hur man kan återanvända vatten, vilket är en viktig faktor för ett fungerande samhälle och för framtiden!

Som servicetekniker kommer du utföra felsökningar, reparationer, installationer samt montering av produkterna. Xylems produkter sträcker sig från pumpar, omrörare till turbiner och pumpstationer med tillhörande el- och styrutrustning. Xylem söker servicetekniker som kommer arbeta i verkstaden, på fält eller som installationsmontör. Företaget erbjuder en god arbetsmiljö och trivsam arbetsplats för att du skall ha de bästa förutsättningarna. Kontoret är beläget i Sundbyberg där arbetet kommer att utgå från.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Tjänsten är en provanställning i sex månader på heltid med chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda måndag till torsdag 07.00 - 16.00 och fredag 07.00 till 15.00, ni kommer att utgå från kontoret varje morgon och beredskap i tjänsten kan tillkomma. Upplärning kommer att ske av ordinarie personal.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten,
* B-körkort
* Genomförd gymnasial utbildning (gärna med inriktning el, fordon eller VVS)
* Mycket goda kunskaper i Svenska, både tal & skrift

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, som person söker vi dig som är driven till att ta egna beslut, engagerad och är självgående i ditt arbete. Vi ser vidare att du som person är nyfiken på att lära dig nya saker och inte räds för utmaningar. Då du kommer arbeta väldigt nära kunder skall du tillhandahålla en kundservice av högsta kvalité för att säkerställa en optimal kundnöjdhet.

Det är meriterande om du tidigare arbetat som servicetekniker inom liknande bransch men även arbetat inom fordonsindustrin. fastighetstekniker, kyltekniker, VVS-montör, värmepumpstekniker, elektriker samt ventilationstekniker. Det är också meriterade om du innehar goda kunskaper i Microsoft Officepaketet och generellt bra datakunskaper.

Låter tjänsten intressant - skicka in en ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Heltid, Sundbyberg

Sökord: Heltid, Sundbyberg
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se