Få in en fot hos EY – branschens attraktivaste arbetsgivare!

Få in en fot hos EY – branschens attraktivaste arbetsgivare!

Nu har du chansen att få in en fot hos EY - Ett världsledande företag som nyligen utsågs till branschens mest attraktiva arbetsgivare bland unga akademiker (YPAI). Vi söker dig som är nyexaminerad eller junior inom ekonomi, juridik eller annan likvärdig utbildning. EY driver nu ett spännande projekt i samarbete med en storbank vilket innebär dubbla möjligheter för dig. Här får du arbeta i ett kompetent team med tydlig målsättning samtidigt som du får unik och meriterande erfarenhet för framtiden. Projektets huvudfokus är inom AML/KYC och här får du grunden för att arbeta som junior AML-analytiker - därmed krävs ingen tidigare erfarenhet. Urval kommer ske löpande så missa inte denna chans - ansök redan idag!

Information om tjänsten
EY är ett världsledande företag som nyligen utsågs till branschens mest attraktiva arbetsgivare bland unga akademiker (YPAI) och landade på plats 7 på listan över samtliga arbetsgivare i Sverige. Just nu driver EY ett spännande projekt tillsammans med en storbank i Sundbyberg. Här arbetar du i ett samhällsnyttigt projekt som bekämpar penningtvätt samtidigt som du arbetar i ett inspirerande team mot gemensamma mål. Som junior i branschen ges du ovärderlig erfarenhet och chansen att utöka ditt nätverk med kontakter inom två stora, erkända aktörer.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos EY. Uppdraget kommer inledningsvis pågå till september 2023 med chans till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och EYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till fanny.skott@pn.se

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Notera att en kreditupplysning kommer tas på kandidater aktuella för anställning.

Du erbjuds
  • En unik chans att få in en fot hos branschens attraktivaste arbetsgivare
  • En unik chans att få in en fot hos en av landets största banker
  • En raketstart på din karriär och möjlighet att avancera inom AML/KYC
  • Löpande utbildning samt ett nära samarbete med seniora specialister
  • Möjlighet att arbeta i ett stort team med drivna och likasinnade kollegor
Arbetsuppgifter
Som junior AML-analytiker hos EY arbetar du i ett stort team mot gemensamma mål. Teamets främsta uppgift är att säkerställa att storbankens produkter och tjänster inte utnyttjas till penningtvätt eller finansiering av terrorism. Du kommer granska samt sammanställa information gällande kundärenden och förväntas lämna rekommendation till beslut utifrån insamlade data. Du arbetar självständigt i din roll som AML-analytiker och utgår ifrån beslutade riktlinjer, givna lagar och förordningar. Självklart har du ständigt nära till handledning av mer seniora medarbetare från både EY och storbanken.

Du kommer sitta i storbankens lokaler i Sundbyberg och tillhöra en enhet som präglas av gemenskap samt tydliga förväntningar. Tillsammans arbetar teamet mot uppsatta mål och fasta deadlines där du förväntas att ha ett tydligt fokus på uppgiften, en stor ansvarskänsla samt en fallenhet för att utföra arbetsuppgifterna med god kvalité och effektivitet.
Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under kontorstider.

Vi söker dig som:
Har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi, juridik eller annan likvärdig utbildning. Vi tror att du är i början av din karriär och att du besitter en stor nyfikenhet för finansvärlden. Notera att tidigare erfarenhet av AML/KYC inte är ett krav för tjänsten. Vidare tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du besitter en analytisk förmåga, ett drivande arbetssätt och är flexibel som person. Vidare är du en positiv lagspelare som säkerställer en bra känsla inom teamet.

START: februari
OMFATTNING: heltid
STAD: Stockholm
URVAL: sker löpande
KONTAKT: Fanny Skott

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater.
Mer info
Kontaktperson Fanny Skott
Email Mejla Fanny Skott
Område Sundbyberg
Yrkesroll Data & IT, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!