Hoppa till innehåll
Nu har du chansen att få in en fot hos EY - Ett världsledande företag som nyligen utsågs till branschens mest attraktiva arbetsgivare bland unga akademiker (YPAI). EY driver nu ett spännande projekt i samarbete med en storbank vilket innebär dubbla möjligheter för dig. Här får du arbeta i ett kompetent team med tydlig målsättning samtidigt som du får unik och meriterande erfarenhet för framtiden. Projektets huvudfokus är inom AML/KYC och här ges du all utbildning på plats- därmed krävs ingen tidigare erfarenhet. Urval kommer ske löpande så missa inte denna chans - ansök redan idag!

Information om tjänsten

EY är ett världsledande företag som nyligen utsågs till branschens mest attraktiva arbetsgivare bland unga akademiker (YPAI) och landade på plats 7 på listan över samtliga arbetsgivare i Sverige. Just nu driver EY ett spännande projekt tillsammans med en storbank i Sundbyberg. Här arbetar du i ett samhällsnyttigt projekt som bekämpar penningtvätt samtidigt som du arbetar i ett inspirerande team mot gemensamma mål. Som junior i branschen ges du ovärderlig erfarenhet och chansen att utöka ditt nätverk med kontakter inom två stora, erkända aktörer.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos EY. Uppdraget kommer inledningsvis pågå till september 2023 med chans till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och EYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till fanny.skott@pn.se

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Notera att en kreditupplysning kommer tas på kandidater aktuella för anställning.

Du erbjuds
  • En unik chans att få in en fot hos branschens attraktivaste arbetsgivare
  • En unik chans att få in en fot hos en av landets största banker
  • En raketstart på din karriär och möjlighet att avancera inom AML/KYC
  • Löpande utbildning samt ett nära samarbete med seniora specialister
  • Möjlighet att arbeta i ett stort team med drivna och likasinnade kollegor
Arbetsuppgifter

Som junior AML-analytiker hos EY arbetar du i ett stort team mot gemensamma mål. Teamets främsta uppgift är att säkerställa att storbankens produkter och tjänster inte utnyttjas till penningtvätt eller finansiering av terrorism. Du kommer granska samt sammanställa information gällande kundärenden och förväntas lämna rekommendation till beslut utifrån insamlade data. Självklart har du ständigt nära till handledning av mer seniora medarbetare från både EY och storbanken.

Du kommer sitta i storbankens lokaler i Sundbyberg och tillhöra en enhet som präglas av gemenskap samt tydliga förväntningar. Tillsammans arbetar teamet mot uppsatta mål och fasta deadlines där du förväntas att ha ett tydligt fokus på uppgiften, en stor ansvarskänsla samt en fallenhet för att utföra arbetsuppgifterna med god kvalité och effektivitet.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under kontorstider.

Vi söker dig som:

Vill ha ett meriterande arbete inom AML/KYC med bekväma arbetstider. För denna tjänst kommer personlig lämplighet väga tyngre än tidigare erfarenhet. För att bli framgångsrik i rollen hos EY besitter du en analytisk förmåga, ett drivande arbetssätt och du är flexibel som person. Vidare är du en positiv lagspelare som säkerställer en bra känsla inom teamet. Vi tror även att du är i början av din karriär och att du besitter en stor nyfikenhet för finansvärlden.

OBS. För denna roll väger personlig lämplighet tyngre än tidigare erfarenhet, så tveka inte på att ansöka.

START: Enligt överenskommet
OMFATTNING: heltid
STAD: Stockholm
URVAL: sker löpande
KONTAKT: Fanny Skott

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater.
Mer info
Kontaktperson
Fanny Skott
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 apr. 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare