Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Redovisningsansvarig till Nordic Level Group

Nordic Level Group växer och söker nu en ny kollega till ekonomiavdelningen. Bolaget erbjuder heltäckande säkerhetslösningar genom de tre divisionerna Advisory, Technology och Operations. Koncernen är noterad på Nasdaq OMX First North och har cirka 350 medarbetare. Nu söker vi dig som vill vara med och forma din egen roll i ett tight ekonomiteam under uppbyggnad, i ett bolag under tillväxt och en spännande bransch i framkant

I rollen kommer du att ha två huvudsakliga ansvarsområden. Det ena är att vara redovisningsansvarig för ett antal bolag inom koncernen. Det andra är att tillsammans med redovisningschefen bygga upp redovisningsfunktionen i takt med att koncernen växer. Att skapa effektiva rutiner och vässa den interna rapporteringen genom att t ex ta fram mallar för resultatrapportering och jobba tätt med controllers och divisionschefer. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Löpande bokföring, bokslut och årsredovisningar enligt K3 Rapportering och resultatanalys för "din" division och agera stöd i redovisningsfrågor till verksamhetscheferna
  • Likviditetsprognoser
  • Deltagande i utvecklingsprojekt
Björn som är Redovisningschef säger så här om rollen: "För mig är det viktigt att vår blivande kollega är positiv och inte är rädd att ta för sig utan verkligen gillar att driva utveckling. Här blir du en del av ett team som stöttar varandra - och har kul såklart!" Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och trivs i en verksamhet under tillväxt. Du är flink i Excel och har ett systemintresse. För att lyckas i rollen behöver du:
  • Ha en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande
  • Vara bokslutssjälvständig och van att upprätta årsredovisningar enligt K3
  • Tala och skriva svenska och engelska obehindrat
Varmt välkommen med din ansökan - du kommer att göra skillnad!

Du kan läsa mer om Nordic Level Group här - www.nordiclevelgroup.com

I denna rekrytering samarbetar Nordic Level Group med The Finance Family. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta någon av oss:

Jeanette Elm, 070-353 55 73 jeanette.elm@financefamily.se

Hanna Richter Liliegren, 0707-909 606 hanna.richter@financefamily.se

P.S. Vi jobbar kompetensbaserat och önskar därför inget personligt brev. Urval sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Elm
Telefon 070-353 55 73
Email Mejla Jeanette Elm
Område Sundbyberg
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://nordiclevelgroup.com/
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (13 dagar kvar)