Hoppa till innehåll

Senior Redovisningsekonom till NCAB Group

Vill du arbeta i ett internationellt bolag i stark tillväxt med familjär känsla där du kan bidra och växa? Brinner du för redovisning och driva utvecklingsprojekt och vill fortsätta utvecklas inom området? Då kan rollen som Senior Redovisningsekonom till NCAB Group vara din nästa utmaning.

Vad kan NCAB Group erbjuda dig?
NCAB Group är en global, marknadsledande mönsterkortsleverantör som grundades 1993 och börsnoterades 2018 på Nasdaq Stockholm. Idag har NCAB Group lokal närvaro i 15 länder i Europa, Asien och Nordamerika och kunder i cirka 45 länder världen över. NCAB Group har ambitionen att fortsätta växa, både organiskt och genom förvärv.

Vi söker nu dig som vill vara med på vår fortsatta resa. I rollen som Senior Redovisningsekonom kommer du ha ett helhetsansvar för redovisningen för moderbolaget. Du kommer arbeta brett inom redovisning; allt från löpande bokföring, avstämningar, månadsbokslut samt årsbokslut och årsredovisning. Därutöver kommer du vara med och implementera Dynamics 365.

Tjänsten rapporterar till Group Business Control Director och är placerad i fina lokaler i centrala Sundbyberg.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet i roller som kvalificerad redovisningsekonom eller redovisningsansvarig och du upprättar självständigt månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisning. Du är en person som gärna ser över rutiner och processer för kontinuerlig vidareutveckling av ekonomifunktionen och för att hitta effektiva arbetssätt. Du har ett systemintresse och vi ser gärna att du tidigare varit delaktig i implementering av ekonomisystem. Har du erfarenhet av Dynamics 365 är det starkt meriterande Du är en kommunikativ person och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är strukturerad och arbetar kvalitetsmedvetet samt har en förmåga att växla mellan detaljfokus och övergripande helhet. Du är lugn och trygg samtidigt som du gillar att arbeta i ett högt tempo mot många kontaktytor i en internationell miljö.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar NCAB Group med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten, kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme, helene.werme@mpya.se eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!
NCAB Group logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (5 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

NCAB Group är en global, marknadsledande mönsterkortsleverantör som grundades 1993 och börsnoterades 2018 på Nasdaq Stockholm. Idag har NCAB Group lokal närvaro i 15 länder i Europa, Asien och Nordamerika och kunder i cirka 45 länder världen över.

På NCAB Group är det människorna som gör bolaget unikt och skapar potential för tillväxt. I hela NCAB arbetar vi med gemensamma värderingar som har utvecklats av all personal tillsammans. Värderingarna styr arbetet och innebär tydliga och definierade mål som ger kvalitet i det dagliga arbetet. NCAB Group tror på decentraliserat beslutsfattande och uppmuntrar medarbetarna att ta egna initiativ och anta utmaningar. Läs gärna mer på https://www.ncabgroup.com/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb